Interpretare vis in care apare o oaie

0
9821
Interpretare vis in care apare o oaie

Interpretarea viselor in care apare o oaie. Atunci cand visezi o oaie sau mai multe acestea sunt simbol de castiga financiar foarte mare, de fericire, de avere si de multa armonie in casa.

In cazul in care visezi ca ai o oaie alba inseamna ca vei avea un prieten fidel, care te ajuta in orice si oricand, iti este aproape mereu, daca visezi mai multe oi care se bat inseamna ca vei avea parte de foarte multa tristete, vei avea nenorociri in casa, problemele tale nu se vor termina niciodata. Atunci cand visezi mai multe oi intr-un grajd inseamna ca esti un om care poate fi ranit foarte usor.

In cazul in care visezi mai multe oi care pasc inseamna ca vei reusi sa iti maresti veniturile financiare iar daca visezi ca ai multe oi in turma semnificatia este aceeasi, deci vei avea mai multi bani. In cazul in care visezi ca oile pasc rasfirate inseamna ca vei avea si mai mult succes, ti se vor ivi mai multe sanse de succes.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un berbec

Daca visezi ca tai oi inseamna ca vei avea foarte multe lipsuri si vei suferi de foame. Oile trimise la pascut inseamna foarte multe avutii adunate iar daca visezi ca tunzi oi multe inseamna ca vei avea parte de un mare ghinion si cineva te va face sa suferi foarte mult.

oaie

Atunci cand visezi o turma de oi foarte grase inseamna ca vei reusi sa aduni foarte multe averi iar daca visezi ca te uiti la o turma rasfirata de oi inseamna ca ai sanse sa te casatoresti cu o persoana bogata care te va iubi foarte mult. In cazul in care visezi oi care tusesc inseamna ca vei avea multi bani iar daca visezi ca te uiti la ele inseamna noroc in viata.

Oile care se zbat in maracini inseamna ca ai multe pe cap, ai multe griji, tot ceea ce ti-ai propus merge din ce in ce mai greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.