Interpretare vis in care mananci smochine

0
3194
Interpretare vis in care mananci smochine

Interpretarea viselor in care mananci smochine exemplifica bucurii si situatii favorabile pe care le vei intalni in viata, arata conectarea ta la un nivel psihic mult mai puternic si activ in acelasi timp.

In general asemenea vis are conotatii cat se poate de pozitive si ilustreaza perioade in care vei obtine profituri usoare datorita abilitatilor psihice pe care le posezi.

A visa ca mananci smochine este un semn ca te vei infrupta din roadele muncii tale si te vei bucura de rezultatele unor actiuni total dezinteresate.

Visul in care mananci smochine verzi semnifica nevoia de insanatosire, in cazul in care suferi de vreo boala acest vis iti prevesteste o insanatosire totala.

In multe traditii orientale a visa un smochin cu roadele pe el reprezinta in fapt un simbol foarte puternic ce arata trecerea de la un nivel spiritual aproape inexistent la unul foarte inalt sau in alta ordine de idei semnifica constientizarea altor planuri spirituale mult mai profunde de care nu erai constient(a) inainte.

Daca visezi smochinele in pom si te intinzi sa le iei atunci este un semn ca iti dai seama in realitate de niste oportunitati extraordinare care ti-au iesit in cale si esti hotarat(a) sa le fructifici cat mai degraba. In cazul in care reusesti sa culegi smochine si le mananci inseamna ca in viata reala, prin munca, o sa reusesti sa iti atingi scopurile la care visezi.

mananci smochine

De asemenea, visul mai anunta si vesti cu sperante mari pe care le vei primi din partea cuiva, simbolizeaza stirile pozitive de departe in urma carora vei avea doar de castigat.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa iti planifici viata dupe ce iti moare sotul sau sotia

In cazul in care mananci smochine coapte de culoare maroniu inchis atunci este un semn ca in realitate esti pregatit(a) pentru un anume pas in viata, poate sa semnifice si pregatirea dinaintea unui examen foarte important, este posibil ca in scurt timp sa te ridici pe scara sociala datorita unor concursuri de imprejurari exceptionale la care iti vei aduce si tu aportul intr-o oarecare masura.

Dimpotriva, daca ar fi sa se ia in considerare alte interpretari ale visului cu smochine atunci ar trebui sa te astepti la ghinioane si situatii tensionate in relatiile cu cei apropiati. In acelasi timp se mai spune ca a visa smochine este un lucru total nefast si ca simbolizeaza lipsurile banesti, pierderile materiale in general.

In acest sens s-ar parea atunci ca in realitate trebuie sa te astepti la astfel de evenimente negative care iti vor afecta destul de serios buzunarul.

In acelasi timp visul in care mananci smochine reprezinta vorbe urate pe care le vei spune si care vor rani pe cineva. S-ar putea ca in viata reala sa te certi urat cu o persoana, mai degraba cu o ruda apropiata.

Din perspectiva asta visul in care mananci smochine devine un semnal clar de efecte negative in mai toate planurile. Daca esti o persoana saraca atunci s-ar putea sa te izbesti in viitor de greutati si mai mari iar in cazul in care esti o persoana instarita atunci visul te anunta ca o sa iti pierzi investitiile pe care le-ai facut ori pe care le vei face in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.