Interpretare vis in care apare o argila

1
1496
Interpretare vis in care apare o argila

Interpretarea viselor in care apare o argila. Daca argila din vis este prelucrata de un olar inseamna ca ai nevoie sa te adaptezi la un nou mediu, ori la unele idei noi, trebuie sa inveti sa te integrezi din mers, ori poate a venit momentul sa scoti si o productie din munca ta, sa culegi roadele dupa atata efort.

In acelasi timp e posibil ca argila din vis sa mai simbolizeze si multa creativitate, de care vei beneficia mai ales la locul de munca, in momentul in care va trebui sa iesi in evidenta. Ai o mare capacitate sa ajungi la o serie de rezultate mari, concrete, cat si la castiguri materiale, insa totul prin efort, prin multa munca.

Daca visezi un morman de argila atunci inseamna ca te vei bucura de o siguranta, de protectie si de sprijin util pentru a rezolva o serie de nereguli din viata ta, insa si acestea prin munca si efort indelungit, nimic nu-ti va veni cu una cu doua ci doar foarte greu, exact asa cum se modeleaza si finiseaza si argila.

Totodata daca visezi argila mai inseamna si insanatosire sau daca visezi figuri de argila inseamna ca vei fi pus in situatia de lua o decizie si vei fi capabil sa iei chiar una buna atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare inchisoare

argila

Daca argila este mazgoasa inseamna ca vei da dovada de imoralitate ori de moravuri rele, usoare, te vei complacea in lucruri mizere, vei decadea ca si individ, daca in vis tu esti cel care modeleaza argila inseamna ca ai idei exacte si clare iar daca argila este umeda inseamna ca esti o persoana desteapta care se poate descurca in orice ipostaze si face fata greutatilor vieii.

Argila mai poate simboliza si capacitatea omului de a se lasa modelat, de a putea participa la tot ce viata ofera, de a se da si dupa ceilalti nu numai dupa propriul plac, de a putea functiona intr-o societate unde cineva dicteaza legea.

La nivel psihologic lucrurile sunt mult mai complicate, insa in general atunci cand visezi o argila, se poate spune ca esti o persoana care are ce sa ofere si la randul ei va primi multe bucurii deoarece sufletul sau cel bun il conduce catre directiile frumoase in viata.

1 COMENTARIU

  1. Foarte greu de lecturat textul din cauza ca cineva ce a introdus in partea dreapta a ecranului “invitatii” de a viziona alte interpretari a gresit deplasandu-le prea mult catre stanga si acopera textul si uite chiar si spatiul in care scriu acum. Vad cat spatiu ce s-ar putea numi chenar alb este in dreapta “invitatiilor” peste 3 cm ce daca nu ar fi acolo atunci s-ar putea lectura civilizat interpretarea simbolurilor din vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.