Interpretare vis in care apare un cablu

0
4989
Interpretare vis in care apare un cablu

Interpretarea viselor in care apare un cablu. Atunci cand visati un cablu inseamna ca aveti parte de rezistenta, de durabilitate. Daca visati ca lucrati cu cablurile unei retele electrice inseamna ca in viata reala cautati sau chiar veti stabili o legatura stransa cu cineva anume. In cazul in care lucrati cu clabluri rupte, distruse, inseamna ca in realitate nu veti intretine nici o relatie prea buna, va veti frustra, veti fi nefericit, veti avea parte obstacole, de pierderi si deziluzii.

Cablul din vis mai inseamna si ca veti face un drum lung, o calatorie, ori poate fi chiar drumul vietii ce trebuie sa il urmati si care de altfel va fi lipsit de.

Daca in schimb, visati ca un cablu este rupt sau uzat inseamna ca nu aveti ambitie, nu aveti putere iar daca il visati aruncat peste un spatiu gol inseamna ca veti avea de-a face cu o munca foarte riscanta.

Daca visati ca aruncati un cablu unde nu-i este locul, atunci inseamna ca veti fi rasplatit cu recunoastere, poate chiar cu bani.

Cablul din vis mai poate reprezenta si viata ta sociala, faptul ca vei avea parte de foarte multi prieteni, de cunostinte multe, de conversatii diverse si prolifice, care te ajuta sa te dezvolti intr-un fel.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fusta

cablu

Daca visezi un cablu foarte gros de care atarna ceva greu inseamna ca trebuie sa ai grija mare de sanatatea ta, e posibil sa intamapini o dificultate, sa ai o mare greutate sau o apasare sufleteasca.

Cablul rupt din vis reprezinta adesea o stare foarte mare de anxietate, de oboseala cerebrala, de extenuare si imposibilitatea ducerii la bun final a lucrurilor care ti s-au propus, pur si simplu nu mai ai energie si nu mai poti face fata.

Poate reprezenta si un blocaj emotional, nu stii incotro se indreapta sentimentele tale si nici daca poti avea incredere in persoana iubita, ceea ce iti produce un foarte mare dezechilibru.

E posibil sa vrei sa te rupi de tot ceea ce inseamna realitate si de societate, sa iti provoci singur o depresie din cauza instabilitatii si a nesigurantei, sa ramai blocat intr-un anumit punct.

Daca visezi un cablu cum cade sau este aruncat de cineva inseamna ca va trebui sa faci ceva deosebit de riscant pentru cariera ta, un compromis, care iti provoaca nefericire si care te ingradeste spiritual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.