Interpretare vis in care apare catuse

0
5300
Interpretare vis in care apare catuse

Interpretarea viselor in care apare catuse. Atunci cand visezi catuse ori ca pui catuse in vis, inseamna ca vei avea parte de promovare la locul de munca. Daca in schimb visezi ca tie ti se pun catuse acest lucru simbolizeaza ca vei avea unele altercatii la locul de munca, se poate sa fii criticat de colegi, ori chiar de membrii familiei tale.

Cand visezi ca porti catusele cu tine inseamna ca prietenii ori rudele apropiate te vor ajuta intr-o problema. Catusele insa simbolizeaza faotul ca ti se pun piedici in realizarea planurilor tale, intampini multe obstacole si nu reusesti sa duci la bun final nimic din ceea ce ti-ai propus.

E posibil sa te simti limitat si in relatiile cu cei din jur in momentul in care visezi ca porti catuse, mai ales in relatia cu partenerul de viata si in plus e posibil sa fii subjugat la locul de munca, chiar daca ai o pozitie de conducere.

catuse

Pe de alta parte atunci cand visezi ca porti catuse inseamna si ca ai timp limitat pentru a duce la final unele proiecte, nu stii incotro sa o apuci sau ce metode sa aplici ca sa te descurci in continuare. In cazul in care visezi ca te uiti la catuse inseamna ca vrei sa te implici in multe activitati, vrei sa iti limitezi timpul liber, sa fii foarte activ si sa iti asumi noi angajamente.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dictionar

Daca visezi ca iti dai jos catusele inseamna ca reusesti sa lasi la o parte toate angajamentele, te eliberezi de obstacole si uiti de tot ceea ce te frustra pana acum. Oricum ti-ar aparea catusele din vis daca le porti tu, inseamna ca cei din jur nu te lasa sa te manifesti, iti ingradeaza libertatile, fie ca este vorba de parinti, fie ca este vorba de colegi, prieteni sau iubit / iubita.

Catusele pot simboliza si faptul ca esti o persoana mult prea posesiva, extrem de geloasa si din acest motiv iti vei indeparta toti prietenii si chiar perechea. Totodata atunci cand visezi ca te uiti la catuse si ai vrea sa ti le pui inseamna ca vrei sa te implici in unele afaceri care prezinta multe riscuri, pe care tu le constientizezi insa iti asumi orice, numai de dragul aventurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.