Interpretare vis in care apare o anestezie

0
1433
Interpretare vis in care apare o anestezie

Interpretarea viselor in care apare o anestezie. Daca visezi ca ti se face o anestezie inseamna ca in viata ta apare o schimbare radicala, ceva te da peste cap, se schimba sau te schimba complet, insa nu vei simti trecerea, deoarece schimbarea vine pe masura nevoilor tale, indiferent ce probleme sau cat de mult vei suferi ulterior.

Anestezia din vis mai poate simboliza si faptul ca traiesti intr-o continua amorteala, nu vrei sa iti testezi aptitudinile, nu stii cum sa profiti de cunostintele tale, te plictisesti enorm si din acest motiv te incearca si o serie de frustrari.

Trebuie doar sa lasi lenea la o parte si sa o iei din loc, deoarece la urma urmei pentru tine vei face ceea ce vei face, iar daca esti putin perseverent atunci vei avea numai de castigat.

anestezie

Anestezia din vis mai poate veni si cu ideea de pauza in viata reala, de vacanta foarte necesara pe care trebuie sa ne-o luam ca sa nu clacam de tot mai ales pentru ca suntem prea prinsi in chestiunile cotidiene, suntem prea bagati in priza si e posibil ca la un moment dat sa explodam.

Citește și:  Interpretare vis în care apare guvernul

Anestezia din vis sugereaza astfel faptul ca trebuie sa luam o pauza totala de la tot, sa ne debarasam de ceea ce ne agita si de ceea ce nu ne lasa sa respiram cum trebuie. Daca ne incarcam bateriile bine e posibil ca apoi sa facem fata altfel problemelor zilnice si sa avem mai multa energie si mai mult entuziasm.

Pe de alta parte anestezia mai poate prevesti si faptul ca trebuie sa fim mai atenti la unele probleme, la unele detalii pe care le ignoram, deoarece stau acolo si zac de multa vreme, insa la un moment dat ne vor afecta.

Anestezia mai poate face referire si la propriul nostru caracter, sugerand astfel ca suntem imuni la orice, nu avem sentimente, nu ne implicam, starea noastra emotionala este anihilata, anesteziata, suntem lipsiti de orice traire si ne concentram prea mult asupra vietii materiale, ar trebui sa ne ingrijim si de suflet deoarece acesta este cel vesnic si nu lucrurile palpabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.