Interpretare vis in care apare o dimensiune

0
846
Interpretare vis in care apare o dimensiune

Interpretarea viselor in care apare o anumita dimensiune se poate referi la faptul ca ai o imagine distorsionata asupra realitatii.

Dimensiunea din vis insa poate sa fie si una raportata la fantezie, de pilda daca visezi ca traiesti in cu totul alta dimensiune fata de reala arata ca esti o persoana fantezista, o fire copilaroasa care crede in orice basme si in orice fel de povesti indiferent de cine le spune sau le face. Totul se traduce intr-un singur cuvant si anume naivitate.

Daca visezi ca traiesti intr-o dimensiune de basme se mai spune si ca vei avea parte de o perioada frumoasa in viata, de multe realizari si armonie.

Daca visezi treci dintr-o dimensiune in alta, la fel visul arata ce fel de persoana esti si anume ca te schimbi mereu, nu ai un caracter fix si nu arati lumii niciodata adevarata ta fata sau poate ca nici macar nu ai o personalitate conturata si din acest motiv actionezi diferit in situatii similare, nu ai inca maturitatea necesara pentru a face fata unor adevaruri dure, tinzi sa te eschivezi si sa te prefaci de fiecare data cand cineva iti cere sa faci un anumit lucru.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dezamagit

Adopti caractere diferite si tratezi oamenii diferit sau poate in functie de starea ta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.