Interpretare vis in care faci gesturi romantice iubitei tale

0
707
Interpretare vis in care faci gesturi romantice iubitei tale

Interpretarea viselor in care faci gesturi romantice iubitei tale se refera la faptul ca in realitate esti pregatit(a) pentru o relatie serioasa sau ai nevoie de multa afectiune din partea cuiva.

De regula, a visa asa ceva denota multa sensibilitate sau lipsa cu desavarsire a sensibilitatii.

Daca in vis simti efectiv un sentiment afectiv pe care doresti sa il impartasesti prin gesturi cu persoana iubita atunci este un semn ca in viata reala o sa urmeze o perioada intensa in care grija pentru sentimentele tale va ocupa primul loc.

S-ar putea ca in realitate sa existe si o mica problema in relatia ta de cuplu, s-ar putea sa nu primesti destula afectiune de la perechea ta, in aceasta situatie poti sa te astepti ca sa aiba loc o mica discutie dupa care totul se va rezolva.

Daca in realitate nu esti implicat inca intr-o relatie cu cineva atunci visul prevesteste o dorinta de implicare in ceva, intr-o relatie sau intr-o uniune de natura mai umana ce are de-a face cu grija fata de altii.

Faptul ca in vis faci gesturi romantice poate reflecta si o aparenta slabire a relatiei amoroase, este posibil ca in curand sa observi ca pasiunea o sa scada treptat din intensitate pana aproape de racire.

In alta ordine de idei, se poate sa observi si o anumita detasare a persoanei iubite fara un motiv aparent, fenomenul putand sa fie si reciproc, adica tu sa te detasezi de persoana iubita.

gesturi romantice

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie sentimentala visul ar putea sa semnifice o slabiciune pe care o ai, o nesabuinta, o latura moale a caracterului sau a personalitatii tale.

Citește și:  Interpretare vis in care te trezesti paralizat

Drept urmare este foarte posibil ca cineva sa profite de aceasta “usita” pentru a te manipula intr-un fel sau altul.

Daca visezi ca dai o floare iubitei este un semn ca in realitate doresti o implinire in aceasta directie, doresti sa iti vezi implinit un vis, probabil o sa ii propui sa va casatoriti sau ea o sa iti propuna tie.

Totodata, aceasta scena mai semnifica si faptul ca in realitate tanjesti dupa o legatura trainica si roditoare, vrei sa abandonezi viata de ratacitor si sa te stabilesti la casa ta.

Daca visezi ca ii oferi iubitei un inel frumos este un semn ca in viata reala s-ar putea sa te temi de o posibila ruptura de relatie, iti este frica de vreo cearta cu iubita si s-ar putea sa ai si niste motive la baza.

Daca inelul este cu piatra este posibil sa apara niste neplaceri in relatia de cuplu, mici frustrari care s-ar putea sa izbucneasca la suprafata in scurt timp.

Daca visezi ca iti mangai iubita pe par inseamna ca in realitate s-ar putea sa aiba niste secrete fata de tine, secrete destul de incitante si pe care daca le-ai afla ar schimba din temelii intreaga relatie pe care o ai.

In situatia in care visezi ca esti romantic fata de iubita ta si o saruti semnifica faptul ca s-ar putea sa mai aiba un iubit in afara de tine si tu sa nu stii absolut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.