Interpretare vis in care ti se amputeaza un picior sau o mana

0
10448
Interpretare vis in care ti se amputeaza un picior sau o mana

Interpretarea visului in care ti se amputeaza un picior sau o mana are legatura cu putinta sau neputinta de a indeplini ceva anume, are legatura cu lipsa unei abilitati pentru realizarea unui deziderat sau a unei afaceri. Are si o conotatie spirituala in ultima instanta, ilustrand in mod plastic pierderea unui talent, a unui dar nativ care nu mai poate fi recuperat niciodata.

Poate sa fie vorba  de o abilitate speciala de a construi ceva anume cu mainile, poate la fel de bine sa simbolizeze o lipsa de comunicare si exprimare speciala, sau poate se reflecte pierderea sau neputinta de a te raporta la o baza realistica, la un fundament corect in viata atunci cand vezi ca iti este amputat un picior.

Dintr-o alta perspectiva simbolizeaza actiuni nedrepte din partea altor persoane care se reflecta asupra vietii tale, care te impiedica sa fii tu insuti. Poate sa fie si un semn de piedici din partea unor persoane rauvoitoare, ca si cum ti s-ar pune opreliste abuziva la demararea unei actiuni financiare sau de alta natura. Poate reflecta chiar si impotenta in sensul direct al cuvantului.

Reflecta uneori dezamagirea fata de o actiune intreprinsa cu ajutorul mainilor sau a picioarelor, depinde de conjunctura, poate sa fie si un semn de slabiciune si vulnerabilitate in fata unor situatii in care e neaparata nevoie de tine.

picior amputat

Intr-un mod mai particular, acest vis in care vizi ca iti este amputata o mana sau un picior poate sugera si faptul ca nu ai vointa de a dirija un anumit proiect ori sa conduci o anumita operatiune, sau in cazul piciorului amputat poate sa fie un semn ca te simti restrictionat si oarecum incapabil, fara posibilitati de a realiza un lucru sau un proiect intr-o maniera care sa te satisfaca pe deplin. Daca este vorba de mana dreapta poate sa fie vorba de ceva in legatura cu serviciul tau, cu cariera sau alte operatiuni precise, matematice ce sunt in legatura cu gandirea organizata, ierarhica si programata.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi ceva macabru si ciudat chiar inexplicabil

Daca vezi ca iti este amputata mana stanga atunci mai degraba este vorba de o realizare din planul abstract, poate fi vorba de o lipsa de armonie in ceea ce faci, un dezechilibru. In cazul in care vezi ca iti este amputat piciorul drept s-ar putea sa fie vorba de lipsa unei organizari individuale, greutatea de a te concentra pe un  anumit obiectiv important in cariera ta.

In cazul in care piciorul tau stang este amputat exista posibilitatea ca nu poti asimila niste cunostinte necesare, e un semn ca ai greutati reale in a asimila niste informatii foarte utile care sa te ajute la elaborarea unor idei, a unor concepte.

In alte traditii populare situatia este inversata si anume daca visezi ca iti sunt amputate maini sau picioare reprezinta castiguri, avans pe scara ierarhica la locul de munca, poate insemna chiar si o marire a venitului. La urma urmei, este important si sentimentul pe care il ai cand esti martor la amputarea membrelor tale, acesta putand oferi o lamurire cel putin emotionala asupra evenimentelor care pot fi prevestite de acest tip de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.