Interpretare vis in care esti la biserica si te rogi foarte tare pentru ceva

0
1995
Interpretare vis in care esti la biserica si te rogi foarte tare pentru ceva

Interpretarea viselor in care esti la biserica si te rogi foarte tare pentru ceva reflecta in mare depasirea unor obstacole ori unele griji care te tulbura foarte mult.

Daca visezi ca te rogi foarte tare intr-o biserica semnifica viitoare impacare sufleteasca si depasirea unor nevoi care te apasa de ceva timp.

te rogi pentru cineva

Visul in care esti intr-o biserica mare si luminoasa reflecta posibile probleme peste care o sa treci, ajutorul iti va sosi la timp, credinta iti va fi rasplatita.

Daca visezi ca te rogi foarte tare in biserica semnifica in unele cazuri frica foarte mare de ceva anume, te inspaimanta gandul la ceva, s-ar putea sa nu poti evita niste consecinte.

Visul care prezinta o biserica in care te rogi foarte tare pentru cineva reflecta posibile griji din partea acelei persoane sau in legatura cu acea persoana.

Daca in vis intri intr-o biserica mica si veche si incepi sa te rogi poate sa aiba legatura cu rezolvarea unor probleme foarte vechi din familie sau personale, in sfarsit vei obtine un raspuns pozitiv la niste incurcaturi ce s-au petrecut cu mult timp in urma.

Daca visezi ca te rogi foarte tare intr-o biserica poate sa aiba legatura si cu aspectul moral, ai nevoie de o curatire sufleteasca, trebuie sa iei in serios planul spiritual al fiintei tale.

Faptul ca te rogi in biserica in vis simbolizeaza in alte cazuri si imbunatatirea starii generale in caz de boala, imbunatatirea starii materiale in cazul in care grijile din acest plan te napadesc, poate sa mai exprime sperante mari in rezolvarea pozitiva a unor probleme.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o calugarita care se roaga

Daca visezi ca te rogi intr-o biserica pentru a te ajuta D-zeu poate sa fie un semn ca te afli la mare anaghie, esti complet derutat(a) si nu ai nici cea mai vaga idee incotro sa o iei, simbolizeaza poate o scurta perioada in care o sa ti se puna la incercare rabdarea.

Visul in care te rogi pentru ceva anume intr-o biserica reflecta in mare parte si lipsa lucrului pentru care te rogi, probabil nu ai deloc posibilitatea sa il procuri in conditii normale sau nu ai capacitatea in realitate de a atinge un obiectiv, o stare de fapt.

Daca visezi de exemplu ca te rogi pentru sanatate atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai o afectiune foarte severa pe care ori ai descoperit-o ori o vei afla in curand.

te rogi

Daca te rogi pentru bani atunci poate sa ilustreze lipsa lor, in orice caz visul presupune si posibilitatea rezolvarii in unele conditii a rugilor tale din biserica.

Daca mai este si alta lume inauntru atunci sansele ca sa se iveasca solutia la cererile tale creste proportional.

Daca visezi ca te rogi in biserica pentru ceva si lumea canta este un semn de binecuvantare, in scurt timp iti vei armoniza viata si actiunile tale vor intra in concordanta cu vibratia universului, visul prevesteste o reusita.

Daca in vis esti intr-o biserica darapanata si te rogi foarte tare pentru ceva atunci se poate ca in realitate sa mai trebuiasca sa astepti pana iti vei rezolva problemele stringente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.