Interpretare vis în care apare lavă

0
5216
Interpretare vis in care apare lava

Atunci când visezi lava înseamnă că vei trece printr-o perioadă plină de rabufniri, nervozitate, agitație, iar la toate acestea se vor aduna și o serie de probleme financiare. Totodată, lava din vis mai reprezintă și o activitate intensă la locul de muncă, fără a avea niciun pic de rezultat, suprasolicitare.

Atunci când visezi multă lavă înseamnă că vei avea parte de o modificare de proporții în viață, totul se va schimba complet, iar dacă visezi că lava erupă puternic din vulcan înseamnă că vei avea parte de multe nenorociri din cauza dușmanilor, însă îți vor pune și multe bețe în roate.

În cazul în care visezi că te uiți la un vulcan în erupție înseamnă că cineva îți provoacă multe supărări, nu te lasă să trăiești liniștit, iar dacă visezi un vulcan care fumegă și dă să scoată lavă înseamnă că vei trăi o experiență pasională.

În cazul în care visezi că stai în lavă înseamnă că cineva te trădează și vei pierde mulți bani, ori toate îți vor merge prost la locul de muncă.

În cazul în care visezi că te uiți la lavă înseamnă că vei trece printr-o experiență plină de primejdii, cineva insistă însă să mergi în acea direcție conștient fiind că poți pierde mult. Un vulcan stins fără lavă înseamnă că vei reuși în ceea ce ți-ai propus, un proiect va fi terminat cu bine.

Dacă visezi lava care curge dintr-un vulcan înseamnă că vei avea parte de o dispută de proporții cu un om apropiat, poate cu un vecin, cu care însă îți vei rezolva problema, iar dacă visezi că lava se aruncă în jurul tău înseamnă că vei avea multe certuri cu familia, cu prietenii, nu te vei mai putea înțelege cu nimeni, se poate vorbi aici și despre foarte multe certuri între soți sau între îndrăgostiți.

lava

Lava însă poate să fie și simbolul pasiunii nebunești între cei care se iubesc, însă desigur nu va avea nicio finalitate bună deoarece orice foc puternic se stinge în cele din urmă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o viță

Din punct de vedere psihologic, se spune că lava din vis arată faptul că ești o fire vulcanică și nu te poate tempera nimeni, ești foarte energic și mereu pus pe ceartă, însă totul poate fi cauzat pentru că ai multă activitate și te încarci mereu cu energie, risipind-o. Se mai spune că lava din vis arată și că treci printr-o etapă foarte grea pentru tine, plină de schimbări și de încercări și că este bine ca lumea să te lase în pace deoarece există posibilitatea ca în orice moment să te revolți.

Având în vedere că lava este și demnă de admirat, dar te și înspăimântă, se poate vorbi aici despre o fire duală a omului, despre o reacție neprevăzută, cât și despre evoluție dar și involuție, ea fiind astfel energia, poftele sexuale umane, focul, deci dorințele de iubire, puterea de a crea, imaginația, inventivitatea, dorința de a da naștere la ceva sau cuiva, de a procrea, chiar dacă în acest drum mai mult sau mai puțin lung se poate porni o adevărată distrugere în masă.

De cele mai multe ori, lava din vulcan poate să distrugă, însă această distrugere trebuie înțeleasă ca și o distrugere pentru regenerare, o renăștere celulară, posibil numai prin anularea umanității și prin redefinirea ei. Oamenii care adesea visează lava erupând din vulcan sunt foarte energici, vitali, dornici să facă lucruri mărețe și care nu se mulțumesc niciodată cu puțin, au spirit de conducători.

Chiar dacă un vis cu lavă poate părea înfricoșător, nu trebuie să te alarmezi. Visul reflectă de multe ori o situație de stres sau o schimbare majoră în viața ta. Poate reprezenta, de asemenea, o emoție intensă sau reprimată, ca furia sau frica.

Este important să îți amintești că interpretarea viselor este o chestiune foarte personală și că semnificațiile pot varia de la o persoană la alta. Dacă te-ai visat fugind de un vulcan care erupe, poți citi mai multe despre semnificațiile acestui vis în articolul nostru despre interpretarea viselor cu vulcani în erupție. Mai multe detalii despre acest tip de vis poți găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.