Interpretare vis in care apare lava

0
175
Lava Sursa: romaniamegalitica.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare lava. Atunci cand visezi lava inseamna ca vei trece printr-o perioada plina de rabufniri, nervozitate, agitatie, iar la toate acestea se vor aduna si o serie de probleme financiare. Totodata lava din vis mai reprezinta si o activitate intensa la locul de munca, fara a avea nici un pic de rezultat, suprasolicitare. Atunci cand visezi lava multa inseamna ca vei avea parted e o modificare de proportii in viata totul se va schimba complet iar daca visezi ca lava erupe puternic din vulcan inseamna ca vei avea parte de multe nenorociri din cauza dusmanilor insa iti vor pune si multe bete in roate. In cazul in care visezi ca te uiti la un vulcan in eruptie inseamna ca cineva iti provoaca multe suparari, nu te lasa sa traiesti linistit iar daca visezi un vulcan care fumega si da sa scoata lava inseamna ca vei trai o experienta pasionala. In cazul in care visezi ca stai in lava inseamna ca cineva te tradeaza si vei pierde multi bani ori toate iti vor merge prost la locul de munca.

Lava Sursa: romaniamegalitica.blogspot.com
Lava
Sursa: romaniamegalitica.blogspot.com

In cazul in care visezi ca te uiti la lava inseamna ca vei trece printr-o experienta plina primejdii, cineva insista insa sa mergi in acea directie constient fiind ca poti pierde mult. Un vulcan stins fara lava inseamna ca vei reusi in ceea ce ti-ai propus, un proiect va fi terminat cu bine. Daca visezi lava care curge dintr-un vulcan inseamna ca vei avea parte de o disputa de proportii cu un om apropiat poate cu un vecin cu care insa iti vei rezolva problema iar daca visezi ca lava se arunca in jurul tau inseamna ca vei avea multe certuri cu familia, cu prietenii, nu te vei mai putea intelege cu nimeni, se poate vorbi aici si despre foarte multe certuri intre soti sau intre indragistiti. Lava insa poate sa fie si simbolul paisunii nebunesti intre cei care se iubesc insa desigur nu va avea nici o finalitate buna deoarece orice foc puternic se stinge in cele din urma.

Din punct de vedere psihologic se spune ca lava din vis arata faptul ca esti o fire vulcanica si nu te poate tempera nimeni, esti foarte energic si mereu pus pe cearta, insa totul poate fi cauzat pentru ca ai multa activitate si te incarci mereu cu energie risipind-o. Se mai spune ca lava din vis arata si ca treci printr-o etapa foarte grea pentru tine, plina de schimbari si de incercari si ca este bine ca lumea sa te lase in pace deoarece exista posibilitatea ca in orice moment sa te reversi.

Avand in vedere ca lava este si demna de admirat dar te si ingrozeste se poate vorbi aici despre o fire duala a omului, despre o reactie neprevazuta, cat si despre evolutie dar si involutie, ea fiind astfel energia, poftele sexuale umane, focul, deci dorintele de iubire, puterea de a crea, imaginatia, inventivitatea, dorinta de da nastere a ceva sau cuiva, de a procrea, chiar daca in acest drum mai mult sau mai putin lung se poate porni o adevarata distrugere in masa. De cele mai multe ori lava din vulcan poate sa distruga insa aceasta distrugere trebuie inteleasa ca si o distrugere pentru regenerare, o renastere celulara, posibil numai prin anularea umanitatii si prin redefinirea ei. Oamenii care adesea viseaza lava erupand din vulcan sunt foarte energici, vitali, dornici sa faca lucruri marete si care nu se multumesc niciodata cu putin, au spirit de conducatori.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here