Interpretare vis in care apare orologiu

0
307
Interpretare vis in care apare orologiu

Interpretarea viselor in care apare orologiu. Atunci cand visezi un orologiu inseamna ca vei primi o veste buna si cineva te va binecuvanta iar in cazul in care visezi ca auzi un orologiu inseamna ca vei reusi sa te faci remarcat la locul de munca, iar atunci cand visezi un orologiu care bate inseamna ca vei reusi sa ocupi un loc mai bun in societate, vei obtine tot ceea ce iti propui si daca visezi ca un orologiu bate la miez de noapte inseamna ca cineva din familia ta se va imbolnavi si e posibil sa moara.

Daca visezi ca intorci orologiul inseamna ca vei avea o serie de intamplari care iti vor aduce multe bucurii, iar daca visezi un orologiu care merge in sensul invers inseamna ca esti in pericol cu sanatatea, avand in vedere ca ti se numara astfel secundele ramase.

In cazul in care visezi ca te uiti la un orologiu inseamna ca ai foarte multe ganduri care nu iti dau pace, te agita si te framanta pana reusesti sa le rezolvi, in cazul in care visezi ca ai orologiul oprit inseamna ca e posibil sa ai parte de un deces in familie sau in orice caz sa ai parte de probleme in afaceri si sa nu iti mearga nimic bine mai ales la locul de munca, in cazul in care visezi ca te uiti la un orologiu inseamna ca vei primi unele stiri pe nepusa masa si te vor uimi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pusculita

In cazul in care visezi ca te uiti la ora pranzului la un orologiu inseamna ca vei trai mult si nu vei avea probleme de sanatate iar daca visezi ca te uiti la un orologiu frumos inseamna ca va trebui sa iei niste decizii importante.

Atunci cand visezi ca dai peste un orologiu inseamna ca vei reusi sa atragi atentia sefului de la locul de munca prin calitatile tale si probabil ca vei obtine o marire de salariu si un post mai bun. In cazul in care visezi ca un ceasornic bate inseamna ca primesti noutati care te bucura iar daca visezi ca bate de trei ori inseamna ca nu vei mai trai multa vreme, chiar daca totul iti va merge foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.