Interpretare vis in care apar galbenele

0
708
Interpretare vis in care apar galbenele

Interpretarea viselor in care apar galbenele. Atunci cand visezi galbenele, deci flori, inseamna ca vei avea parte de o viata lunga, nu vei duce lipsa de nimic si in plus nu vei avea probleme cu bolile vietii pe care oamenii le au in mod general. Pur si simplu treci frumos si sanatos prin viata.

In plus galbenelele arata si faptul ca vei avea parte de cateva bogatii care te umplu, mai ales pentru ca nu esti genul de om avid in general dupa boigatii imense, iti place traiul modest dar frumos.

galbenele

Galbenele in general sunt plante folosite pentru a te repara dupa o boala, pentru a te face bine ceea ce inseamna si ca daca le visezi inseamna ca in realitate nu vei avea nici un fel de griji iar daca esti bolnav grav si visezi galbenele inseamna ca te vei face bine repede.

Galbenelele din vis mai sunt si simbol al curateniei sufletesti, al primaverii, al inceperii unei noi etape din viata ta, una plina de prosperitate si de veselie, vei avea multa energie si te vei umple de optimism, reusind sa ajuti si pe cei din jur prin starea ta plina de echilibru si de armonie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dafin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.