Interpretare vis in care apare incredere

0
746
Interpretare vis in care apare incredere

Interpretarea viselor in care apare incredere sau lipsa de incredere in cineva se refera de regula la relatiile tale actuale.

Daca visezi ca iti oferi toata increderea in cineva inseamna ca esti mult prea credul si e posibil sa te inseli, daca visezi ca cineva iti ofera toata increderea sa la locul de munca inseamna ca vei fi omul de baza pe un anumit proiect, vei avea parte de multe responsabilitati.

Daca visezi ca iti pui increderea in cineva si te tradeaza inseamna ca trebuie sa fii mai precaut in ceea ce inseamna prietenii, oamenii din jur, trebuie sa fii realist si sa nu mai crezi ca tot ce zboara se mananca.

Daca visezi ca nu ai incredere in cineva inseamna ca esti prea sceptic, iar in acest caz nu vei reusi sa ai nici o realizare deoarece niciodata nu risti, mergi mereu numai pe baza unor lucruri deja stiute, iar acest fapt nu te va duce la finalitati prea marete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva dilatat

Daca visezi ca cineva apropiat nu are incredere in tine inseamna ca vei dezamagi acea persoana. Incearca sa lupti mai mult pentru ceea ce crezi ca meriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.