Interpretare vis in care apare un trandafir

0
9786
Interpretare vis in care apare un trandafir

Interpretarea viselor in care apare un trandafir. Atunci cand visezi un trandafir inseamna multa frumusete iar daca visezi ca aduni trandafiri inseamna ca cineva iti va face foarte mult bine.

In cazul in care visezi un trandafir alb inseamna foarte multa fericire in casnicie si in viata de cuplu iar atunci cand visezi ca culegi trandafiri albi inseamna ca vei avea parte de multe daruri. In cazul in care visezi un trandafir alb si frumos acesta reprezinta multa iubire, puritate, inocenta, chiar o casnicie reusita iar un trandafir albastru inseamna iubire imposibila.

Daca visezi ca aduni trandafiri inseamna ca vei primi un ajutor de care trebuie sa incerci sa profiti iar atunci cand visezi ca admiri trandafiri inseamna ca ai teama in relatiile intime. Daca visezi ca trandafiri aurii inseamna ca te vei realiza cu siguranta iar atunci cand visezi trandafiri aruncati prin camera inseamna ca vei primi oaspeti ori ca vei avea parte de veselie si daca visezi ca ii culegi inseamna ca vei stabili noi relatii sentimentale iar afacerile tale vor prospera.

Cand visezi ca cumperi trandafiri inseamna ca esti o persoana agreabila iar daca visezi ca dai trandafiri inseamna ca dobandesti o simpatie foarte mare. Atunci cand visezi un trandafir galben inseamna ca ai parte de o iubire mare si aprinsa, de multa pasiune iar daca visezi ca te intepi in spinii unui trandafir inseamna ca vei pierde bani in afaceri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare urzica

trandafir

Daca visezi ca legi un buchet de trandafiri inseamna ca vei avea parte de foarte multe daruri iar atunci cand visezi ca mirosi un trandafir inseamna ca vei avea o viata linistita, armonie in iubire, fericire si sanatate. Cand visezi ca oferi un trandafir mai inseamna si faptul ca vei avea parte de succes si prestigiu in afaceri iar un trandafir ofilit in vis reprezinta faptul ca iti vei pierde fericirea.

Daca visezi ca primesti un trandafir inseamna ca iubesti si esti la randul tau iubit iar atunci cand ti se ofera mai multi trandafiri inseamna ca dragostea ta este sincera si vei avea succes si mult noroc. Daca visezi un trandafir rosu acesta simbolizeaza dragoste pasionala iar daca visezi ca rupi trandafiri acestia reprezinta o casnicie in viitorul apropiat si multe foloase de la viata.

Atunci cand visezi ca rupi spinii unui trandafir inseamna ca vei reusi sa depasesti saracia, vei avea bucurii, impliniri, iar daca visezi ca vezi trandafiri acestia reprezinta pace, dragoste, ajutor din partea prietenilor pe care il vei primi, iar daca trandafirii din vis au spini inseamna ca ti se pun piedici in dragoste.

In general trandafirii din vis reprezinta multa dragoste, sunt semne bune si noroc, fericire, impliniri, chiar daca trandafirii ofiliti arata eforturi, insa dupa acestea se vor aduna si bucuriile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.