Interpretare vis in care apare iedera

0
1152
Interpretare vis in care apare iedera

Interpretarea viselor in care apare iedera. Atunci cand visezi iedera inseamna ca trebuie sa ai grija sa nu te pripesti mai ales pentru ca e posibil sa intri singur in necazuri. Iedera din vis mai poate simboliza si faptul ca esti un om bun si vei avea numai prieteni de nadejde, sinceri, care isi dau silinta sa te tina aproape si sa te ajute.

In cazul in care visezi ca ai multa iedera inseamna ca te vei bucura de foarte mult respect, vei fi onorat, iar daca visezi ca iti creste iedera pe casa inseamna ca vei reusi sa faci foarte multi bani, nu vei duce lipsa de nimic, vei castiga ceva in plus pe viitor, insa daca visezi iedera ce se urca pe un zid inseamna ca dai dovada de multa istetime, de perseverenta insa poti deveni chiar dur sau agresiv petru a-ti atinge scopurile.

In cazul in care visezi ca ai multa iedera in fata ochilor inseamna ca vei fi apreciat, onorat, cei din jur iti vor arata foarte mult respect, iti vor face multe surprize placute, iedera smulsa din pamant in vis inseamna ca trebuie sa ai grija la nenorocirile care te asteapta.

Citește și:  Interpretare vis în care apar frunze

Daca visezi iedera verde inseamna ca iti place sa te implici foarte mult in problemele celor din jur si iti dai sufletul atunci cand incepi un proiect. Iedera verde mai inseamna si ca esti un om sincer, nu inseli niciodata, ceea ce iti asigura si castig cat si succes pe toate planurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.