Interpretare vis in care esti o marioneta si nu iti poti controla miscarile

0
331
Interpretare vis in care esti o marioneta si nu iti poti controla miscarile

Interpretarea viselor in care esti o marioneta si nu iti poti controla miscarile reflecta in mare masura situatii neplacute in care depinzi de altii sau depinzi de cineva in totalitate fara a avea posibilitatea vreunei miscari libere.

Daca visezi ca esti o marioneta si nu iti poti controla miscarile inseamna ca in viata reala ai probleme mari cu autonomia ta ca si persoana, visul reflecta intruziuni majore din partea cuiva in viata sau in activitatea ta zilnica. De asemenea, astfel de vis prevesteste faptul ca nu o sa poti lua propriile decizii intr-o situatie ci o sa fi conditionat(a) la maxim de ceva sau de cineva.

Visul in care esti o marioneta si nu poti sa iti controlezi deloc miscarile prevesteste pericol in cazul in care ai probleme deja in afacere sau la serviciu, se poate spune ca o sa trebuiasca sa asculti fara cracnire orice si o sa indeplinesti la milimetru orice ordin care ti se va da din partea cuiva superior. O astfel de conditie poate sa aiba loc doar in cazul in care depinzi total material de locul tau de munca sau ai de inapoiat o datorie pe care nu o poti returna si persoana careia trebuie sa-i dai banii inapoi profita de slabiciuna ta conjuncturala impingandu-te la actiuni fortate.

Daca visezi ca esti o marioneta si nu iti poti controla deloc miscarile iar in realitate doresti cu tot dinadinsul sa te imprietenesti cu o persoana pe care o placi extrem de mult inseamna ca o sa joci o perioada buna rolul de magarus(a) deoarece persoana respectiva o sa iti simta instantaneu slabiciunea si o sa te trateze cu un oarecare dispret de la bun inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care esti inconjurat de oameni pitici

marioneta care nu isi poate controla membrele

In aceeasi situatie nu este exclus sa profite si de naivitatea ta si sa obtina avantaje pe spatele tau pana o sa se plictiseasca sau pana in clipa in care tu o sa te trezesti.

Daca in viata reala chiar ai o situatie personala mai ciudata si esti prea slab(a) pentru a te opune cuiva sau de a surclasa vointa sau tendinta unei persoane atunci visul este un semn ca in curand o sa iti dai seama ca nu poti de unul singur – una singura – sa te organizezi asa cum trebuie, este nevoie de o persoana mult mai pragmatica si mai lucida in acelasi timp ca sa iti organizeze si tie viata sau activitatea.

Asemenea vis apare indeosebi la persoanele cu un caracter mai slab si care intotdeauna au nevoie ca prin preajma lor sa fie cineva care sa le tot spuna ce trebuie facut si cand trebuie facut, si mai ales cum trebuie facut un lucru.

Daca visezi asemenea scena nu trebuie neaparat sa te ingrijorezi caci o sa apara si persoana pe care o astepti si se va comporta exact asa cum ai nevoie, o sa iti puna la punct treburile in activitate si in viata si te va organiza de asa maniera incat niciodata nu o sa iti mai deschizi gura si nu o sa mai ai niciun fel de obiectii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.