Interpretare vis in care esti la un concert prin multime

0
4358
Interpretare vis in care esti la un concert prin multime

Interpretarea viselor in care esti la un concert prin multime reprezinta momente placute petrecute in compania altora, vesti bune sau intelegeri avantajoase.

Daca visezi ca esti la un concert in aer liber si esti inconjurat(a) de o multime mare de oameni atunci in realitate o sa traversezi o perioada foarte placuta, o sa primesti invitatii la petreceri sau la drumetii, sunt scoase in evidenta aspectele pozitive ale vietii. Visul este un semn ca te asteapta o multime de surprize din partea celor apropiati, prieteni buni sau cunostinte insa nu este exclus sa iti faci prietenii noi cu persoane interesante si care o sa iti lumineze zilele urmatoare.

Daca visezi ca participi si tu la un concert si canti la un instrument atunci o sa ai un rol important in viata cuiva sau in activitatea unei firme sau institutii, depinde unde lucrezi. Visul in aceasta ipostaza simbolizeaza faptul ca o sa iti armonizezi activitatea cu altcineva sau cu un grup de persoane, o sa iti unesti eforturile tale cu ale altcuiva pentru binele comun, s-ar putea ca munca ta sa fie foarte bine vazuta in anumite medii si sa primesti recunoasterea pentru ceea ce faci.

De asemenea, daca visezi o mare multime ascultandu-te este un semn ca treburile neclare se vor indrepta, o anumita activitate va intra pe cursul ei firesc. Daca in realitate natura muncii tale este sociala si are o larga influenta atunci exista sansa ca sa primesti in viitorul apropiat un mare suport pentru ceea ce faci, o sa intri in rolul principal sau o sa avansezi pe scara ierarhica.

in mijlocul unui concert

Visul in care esti la un concert in aer liber inconjurat(a) de o mare multime de oameni fericiti semnifica faptul ca viata ta de cuplu sau familiala o sa se linisteasca sau o sa intre intr-un nou ciclu de armonie si intelegere, este reflectata dragostea si conlucrarea. S-ar putea ca in cazul in care te-ai cam certat in ultima vreme sau nu ai fost in relatii prea cordiale cu familia ta acest vis sa fie un semn ca pacea va inunda din nou casa ta, probabil o sa va si planificati o excursie mai lunga in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care esti lovit de un cal sau o vita

Visul in care esti la un concert la filarmonica si sala este plina poate sa sugereze faptul ca o sa iti dedici o mare parte din timp unor activitati mai speciale pe care nu le-ai scos la suprafata pana acuma, dar in curand o sa ai posibilitatea de a iesi in public cu anumite aspecte mai elevate ce tin de cunoasterea spirituala. Daca in realitate chiar ai de gand sa faci asa ceva atunci visul este un indemn de a purcede la treaba intrucat astfel de activitati iti vor aduce mari bucurii si impliniri, nu o sa iti para rau deloc.

Daca visezi ca esti la un concert intr-o mare multime de oameni si muzica este plictisitoare sau trista atunci este posibil ca in viata reala sa ai o mare dezamagire fata de ceva sau de cineva, o sa existe un dezacord accentuat in ceea ce priveste unele intelegeri mai vechi sau mai noi, visul prevesteste o perioada mai nerodnica sau mai tensionata din punct de vedere relational.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.