Interpretare vis in care apar riduri

0
2529
Interpretare vis in care apar riduri

Interpretarea viselor in care apar riduri. Atunci cand visezi ca ai riduri inseamna ca esti un om inteligent, trecut prin viata, ridurile fiind imbolul batranetii.

Daca visezi ca ai riduri inseamna ca vei avea o viata armonioasa, lipsita de griji, de probleme, daca vezi pur si simplu riduri in vis inseamna ca vei avea foarte multe ganduri si frustrari care nu te vor lasa sa avansezi in viata iar daca visezi ca o persoana are riduri inseamna ca vei reusi sa treci peste toate greutatile, vei avea parte de calm in viata.

Se mai spune ca atunci cand visezi riduri pe fata altei persoane inseamna ca trebuie sa incerci sa fii mai respectuos fata de oamenii care au trecut mai mult viata fata de tine, trebuie sa fii mai temperat, daca visezi asa ceva inseamna si ca vei rezolva in sfarsit ceva cu ajutorul unei persoane mai in varsta sau cu mai multa experienta fata de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un frizer

riduri

Daca visezi riduri pe fata mai inseamna si ca te simti incapabil sa faci fata unor sarcini sau pur si simlu nu te impaci cu ideea batranetii, nu iti place sa vezi cum trece vremea pe langa tine. Pe de alta parte se mai spune ca simti cum unele lucruri se rezolva mult prea greu sau ca u esti capabil sa faci fata unor obligatii in timpul necesar.

Pentru cei tineri care viseaza riduri visul le prevesteste frica fata de destin, nu se pot impaca cu ideea ca vor imbatrani.

Insa se mai poate vorbi si despre faptul ca trebuie sa faca tot posibilul sa isi traiasca viata, sa nu se mai plafoneze in trecut, sa nu isi faca nici planuri prea mari de viitor, grabindu-se, trebuie pur si simplu sa iti vada de prezent. Pentru cei maturi care viseaza ca au riduri visul prevesteste faptul ca ei simt cum unele lucruri au trecut prea repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.