Interpretare vis in care esti lovit de un cal sau o vita

0
3322
Interpretare vis in care esti lovit de un cal sau o vita

Interpretarea viselor in care esti lovit de un cal sau o vita reflecta in unele cazuri la niste pierderi sau situatii mai zbuciumate.

Visul in care te loveste un cal ar putea sa anunte mici erori in afaceri si pierderi nesemnificative, depinde cat de tare esti lovit in vis, situatie neplacuta la serviciu, o sa ai o confruntare cu cineva, un semn ca trebuie sa dai dovada de mai multa prezenta de spirit, indemn la actiune, hotarare ferma, relatie furtunoasa cu cineva.

lovit de cal

Visul in care te loveste un cal ar putea sa semnifice si un noroc in unele situatii, o imprejurare mai deosebita, un noroc chior, treci pe langa o sansa mare, nu o sa observi ca cineva care te place iti da tarcoale, cineva o sa te certe pentru ca tine la tine, cineva iti va respinge sentimentele de dragoste.

Daca visezi ca te loveste un cal atunci s-ar putea ca in realitate sa te simti dat(a) la o parte de o persoana draga, o persoana pe care o simpatizezi nu iti acorda atentie, o atentionare la comportamentul tau, trebuie sa iti controlezi iesirile, da dovada de mai multa noblete in faptele tale, fii atent(a) la inamici.

Visul in care te loveste un cal alb ar putea sa anunte o decadere morala, o compromitere, te arunci in activitati care nu iti aduc glorie si onoare, te lasi pacalit(a) usor.

Daca te loveste un cal negru atunci s-ar putea sa cazi prada unei persoane cu abilitati mentale mult superioare, imbunatateste-ti abilitatile si talentele, nu iti folosi harurile in scopuri negative.

Citește și:  Interpretare semne si simboluri in forma de animale ce apar la ghicitul in cafea

Daca visezi ca te loveste o vita in vis simbolizeaza o aducere aminte la treburile casnice, la muncile domestice, lasi pe dinafara lucruri marunte care insa inseamna mult pentru familia ta, acorda mai multa atentie relatiei sau gospodariei.

Vitele in vis semnifica de multe ori prosperitate, munca si harnicie, longevitate, fiind lovit(a) de o vita ar putea sa fie un semnal direct catre aceste atribute si caracteristici, trebuie sa acorzi mai multa atentie acestor aspecte ale vietii.

cal care alearga

Visul in care te loveste o vaca semnifica neplaceri din partea unei femei indaratnice, ai de furca cu o persoana feminina care nu mai asculta de tine, se revolta impotriva ta cineva, neliniste in familie sau in casa, boala trecatoare, suparare trecatoare, contrazicere virulenta cu o persoana apropiata, poate chiar cu cineva din familia ta.

Visul in care te loveste o vaca ar putea sa fie un semn de rasturnare a unei situatii calme, te vei certa din nimic cu cineva, o sa iti schimbi brusc sentimentele si aprecierea, daca vaca este slaba atunci o sa te cam inghesuie creditorii, o sa fi la stramtorare cu banii, daca vaca este grasa si te loveste atunci este un semn ca trebuie sa iti pazesti avutul, pericol pentru veniturile tale, avere in primejdie.

Daca visezi ca te loveste o vaca s-ar putea sa iti schimbi si o decizie in ultima clipa, o sa intervina ceva neasteptat in treburile tale casnice, se prefigureaza o posibila mustrare la serviciu ori se poate ca un coleg de breasla sa iti atraga atentia la ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.