Interpretare vis in care mergi cu patinele pe un lac inghetat care se crapa

0
1228
Interpretare vis in care mergi cu patinele pe un lac inghetat care se crapa

Interpretarea visului in care mergi cu patinele pe un lac inghetat care se crapa semnifica in termeni generali o tentativa de a trai viata intr-un alt mod, de a visa, de a ocoli greutatile si de a avea mereu ceva nou in viata, nestatornicie si spirit de aventura. Daca visezi asa ceva s-ar putea sa ai un spirit de aventurier, sa nu iti placa sa te stabilesti intr-un loc pentru mult timp si sa nu ai relatii stabile cu nimeni.

Asta sugereaza faptul ca nu ai inca un motiv serios sa intri intr-o relatie sau ca esti prea inhibat ca sa o faci. Daca visezi asa ceva e un semn ca tanjesti dupa altceva decat posezi tu acum, vrei ceva deosebit, inedit si mai ales sa obtii foarte usor acel lucru. Deoarece acest gen de vis mai sugereaza si faptul ca esti destul de temator si nu prea ai curajul sa te implici prea mult daca e prea riscant sa obtii ceva ori trebuie sa depui eforturi prea mari si atunci mai bine renunti.

Daca cumva iti apare in vis ca lacul pe care patinezi se crapa atunci e un semnal sa iti vii in fire si sa iei viata mai in serios. Crapaturile, ori cat de multe sau de mari iti apar pe lac reprezinta tot atatea ocazii in care va exista posibilitatea sa te impiedici de realitate. Cu alte cuvinte exista sanse ca visurile sa ti se spulbere intr-o clipa si sa simti apa rece ca si gheata.

gheata ce se sparge

Exista si urmari in astfel de situatii, si anume daca vezi gheata crapandu-se in fata sa fii aproape sigur ca o sa se intample asa. Doar o manevra abila te mai poate scapa. Daca vezi lacul cum se crapa in spatele tau dupa ce ai trecut cu patinele inseamna ca ai trecut la milimetru de o astfel de situatie.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi degete

Acest tip de vis nu este lipsit de invataminte, in astfel de cazuri este bine sa regandesti ceea ce faci si sa te implici mai serios in societate. Lacul reprezinta un simbol plin de beneficii, e un simbol al traiului fericit, al calmului, al prieteniei sincere, al vietii indestulate, al succesului, iar faptul ca patinezi pe el simbolizeaza oarecum temerea nejustificata din partea ta de a incerca sa te bucuri de el, sau de ce poate el sa iti ofere. Asta reflecta o stare de inhibitie sau temere de oameni, neincredere, atitudine izolationista care poate avea cauze foarte timpurii.

Un astfel de vis e ca un doctor magician care incearca sa te traga din lumea visarii intr-o realitate care chiar daca pare anosta si uneori salbatica si lipsita de sens, in cele din urma, daca stii cum sa te comporti cu ea, iti va oferi cele mai bune castiguri si impliniri sentimentale.

Reprezinta un vis bun pentru cine il intelege, e un semnal care indica de cele mai multe ori o afectiune sufleteasca dobandita de regula inca din vremea copilariei si are ca si cauze atasamentul tau de persoane reci si incapabile de sentimente ori alte experiente traumatizante din aceeasi perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.