Interpretare vis in care apare un carbune

0
4151
Un carbune Sursa: lois-atelier.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un carbune. Daca visezi un carbune aprins inseamna ca vei avea bani multi, in schimb, daca este stins inseamna ca vei avea un deces in familie. Carbunele poate sa duca cu gandul si la vrajitorie, la multe necazuri, mai ales daca acesta apare ca fiind folosit, deja uzat. In cazul in care visezi ca faci tranzactii cu carbune, dai cuiva, cumperi, arunci carbuni pe foc, visul reprezinta mult noroc mai ales la locul de munca, faptul ca vei avea parte de mult succes, e posibil ca situatia financiara sa ti se imbunatateasca simtitor.

Un carbune Sursa: lois-atelier.blogspot.com
Un carbune
Sursa: lois-atelier.blogspot.com

Pe de alta parte, daca visezi ca ai un carbune aprins in mana inseamna si ca vrei foarte mult sa iti creezi o relatie, sa ai un partener de viata pe care sa te poti baza. Cand carbunele din vis are si flacara mare inseamna ca in viata ta exista multe persoane care te pot ataca, vor sa ti faca rau si sa te duca la pierzanie. Carbunele care arde intr-un camin reprezinta multe realizari materiale, iar daca pur si siplu ai carbuni in vis reprezinta faptul ca toate iti vor merge bine. Daca visezi carbune care fumega acesta prevesteste moartea unei persoane apropiate, iar carbunii din saci in vis inseamna vei reui sa ajungi la o intelegere cu persoanele pe care le consideri dusmanii tai.

Cand visezi o mina de carbuni inseamna ca e posibil sa te casatoresti cu o persoana mai in varsta, care poate chiar e vaduva, insa care are o avere foarte mare. Un morman de carbuni inseamna in general nenorociri iar praful de carbune inseamna ca esti o fire ordonata, harnica, iar pentru aceste calitati vei fi rasplatita de sefii tai si de cei din jur. O soba plina cu carbuni in vis inseamna ca ai parte de relatii foarte frumoase cu persoane influente si de o deosebita insemnatate iar carbunii stinsi din vis mai reprezinta si rautate din partea unor persoane ori faptul ca partenerul de viata este extrem de gelos i de posesiv. Atunci cand visezi un carbune umed inseamna ca vei avea parte de o experienta inedita, posibil frumoasa ori pur si simplu bizara, iar urmarile acesteia te vor ingrijora foarte tare, pentru ca nu stii la ce sa te astepti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un hambar

In traditia romaneasca se spune ca atunci cand o fata viseaza ca arunca carbuni in foc ori ca se uita la jaratec aprins inseamna ca in realitate duce foarte mult dorul cuiva. In traditia persana se spune ca daca visezi carbuni aprinsi, e posibil sa primesti o frumoasa suma de bani, poate un bonus de la locul de munca ori o marire de salariu sau pur si simplu o rasplata. Daca carbunii sunt stinsi in vis e posibil sa te si imbolnavesti deci trebuie sa ai mai multa grija de tine.

In alta ordine de idei, atunci cand visezi carbune mai inseamna si ca ai o serie de griji pentru unele chestiuni neincheiate din trecut care acum pot avea urmarii grave sau pur si simplu pentru unele intamplari care se pot intoarce impotriva ta. O alta interpretare a acestui vis mai poate insemna si faptul ca e posibil sa ai parte de unele modificari in viata, iar acestea se pot dovedi a fi chiar placute. Insa carbunele poate fi vazut si ca o trauma provocata in copilarie, care acum ne produce frustrari ca si adulti, o suferinta mare care trebuie rezolvata intr-un fel.

Mina de carbune din vis poate desea sa faca referire la sufletul omului, la interiorul sau, la tot ceea ce poate detine ca si om, calitati, talente, pe care poate inca nu le-a descoperit, concluzia fiind aceea ca trebuie sa incercam sa ne valorificam mai bine propria persoana, sa incercam sa ne descoperim si sa ne cunoastem mai bine ca sa ne putem folosi de noi la cote maxime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.