Ascendent în Leu

0
478
Ascendent in Leu

Nativul cu ascendent în Leu este de regulă un individ foarte ordonat și are mare talent organizatoric, deși are tendințe de condescendență și aroganță. Este stăpânit de dorința de a reuși în viață, iar această dorință îl va face să îi neglijeze pe cei apropiați lui sau toate celelalte aspecte importante din viața sa. El își dorește cel mai mult reușita pe plan profesional, un statut social stabil, înalt, iar prietenii săi nu vor fi în nici un caz dintr-o categorie inferioară, având în vedere că și familia și-o îngrijește în așa fel încât să o ducă bine.

Totuși, banii contează pentru acest nativ numai în momentul în care este și apreciat la adevărata sa valoare în planul carierei și nu în ultimul rând ca om. În sănătate, nativul cu ascendent în Leu trebuie să aibă grijă de coloana vertebrală și de zona cervicală, ținând seama că este predispus la dureri în aceste zone. Acest individ este sigur pe el, este mereu echilibrat și știe ce vrea, se caracterizează prin dinamism și dă mereu dovadă de o rezistență psihică uluitoare.

Leu in ascendent

În aceeași ordine de idei, putem completa și cu faptul că nativii cu ascendent în Leu sunt generoși, amabili, binevoitori, au o fire nobilă, mai ales când sunt deja realizați și pot manifesta și inclinații filosofice (nu trebuie să uităm că planeta guvernatoare a zodiei Leu este Soarele, deci esența vieții, a intelectului). Ei sunt totodată și liberi, sinceri, au o exprimare chiar tăioasă, le place să fie independenți, sunt adesea impulsivi și plini de energie, dorind în permanență să demonstreze ceva. Firea lor este însuflețită și focoasă.

Contrar nativilor cu ascendent în Rac, acești nativi nu vor trece deloc neobservați, ei emană o forță unică și o energie deosebită, având un magnetism care desigur că va atrage atenție. Uneori motivul poate fi galagia pe care sunt în stare să o provoace, alteori motivul este pur și simplu aspectul fizic, având în vedere că vor face eforturi mari de a se aranja, mizând pe un aspect mereu unic, mai ales când vine vorba de păr, și de multe ori stârnesc interesul pur și simplu prin idei.

Acestor nativi le este foarte clar de ce sunt capabili și devin conștienți de felul în care pot arăta, strălucind, asemenea regelui junglei. Ei văd când cei din jur vor să pară altceva decât ceea ce sunt, deși chiar ei sunt vesnic interesați să păstreze aparențele, gândindu-se mereu la opinia celor cu care interacționează în locuri frecventate sau la locurile pe care le umblă, dacă acestea ar putea oarecum să le modifice imaginea în una negativă. De multe ori nativii care au ascendent în Leu se simt ca și când ar fi dive, urcate pe podium, chiar și atunci când se află în intimitatea caminului lor.

De multe ori pot lua decizii pripite și vor avea accese de furie, fiind predispuși la excese de orice tip. Totuși pot fi răbdători, energici, iar caracterul lor idealistic îi va feri de mari necazuri. În cercul de prieteni pot deveni chiar autoritari și această atitudine porneste din dorința de a fi cei care controlează totul, iar în cazul în care nu exagerează cu această atitudine, pot fi chiar de ajutor și prietenii lor îi vor privi ca pe cei ce vor binele.

Citește și:  Ascendent în Berbec

Ei insă sunt prin esență lideri, fie datorită profesiei pe care au dobândit-o, fie prin caracterul pe care îl au. Au tendințe de a se supra-aprecia pe ei ori diverse lucruri, tendințe ce pornesc din optimismul și din entuziasmul de care dau dovadă mai ales atunci când sunt la un început de drum. Ei pot fi chiar buni promotori, apărând ca o reclamă care vine una după alta. De regulă, indivizii care au ascendent în Leu vor face mereu demonstrații și își vor susține punctul de vedere prin gesturi foarte complexe.

Unii trăiesc chiar în ficțiune, trecând de multe ori peste realitate pe care nici măcar nu o mai observă, ei simțind constant nevoia de a fi apreciați sau chiar admirați. Cuvintele cheie specifice acestor nativi sunt: demnitate, căldură, sinceritate, generozitate, ambiție, încredere în sine, impulsivitate, hotărâre, convingere, curaj, perseverență, au inclinații artistice și sunt mereu optimiști, veseli.

Leu in ascendent

Indivizii cu ascendent în Leu au de regulă o constituție fizică destul de puternică, sunt manierați și dau multă atenție aspectului lor fizic, adoptând stiluri tinerești, atât tunsori, cât și haine, din cauza faptului că, indiferent cât de în vârstă ar fi ei, vor avea mereu un suflet de copil, adorând să se distreze și sunt generoși, amicali, spirituali.

Dacă acestor nativi li se acordă un loc de muncă pe o poziție superioară, de conducere, atunci ei vor excela, se vor întrece pe ei înșiși, fiind conștienți de faptul că sunt valoroși, având și simț estetic, sunt irezistibili, chiar dacă temperamentul lor poate fi schimbător.

Ca și aspect fizic, nativii cu ascendent în Leu au umerii mari, largi, oasele și mușchii sunt destul de puternici, partea superioară mai dezvoltată față de cea inferioară, talia este subțire, ținuta verticală, părul destul de moale, adesea ondulat, genunchii proeminenți. Au tendințe de chelie, fața fiind rotundă și mare, iar ochii de cele mai multe ori căprui, cu un ten roșiatic.

Având Ascendentul în Leu, te bucuri de energia radiantă a soarelui, care este guvernatorul acestui semn zodiacal. Leul, cunoscut pentru mândria și carisma sa, reprezintă natura regală și atractivitatea naturală care atrage atenția celor din jur.

Este semnul care se află în centrul atenției, având un spirit inconfundabil de lider. Totuși, este la fel de esențial să înțelegem fundamentul acestui semn. Dacă dorești să te aprofundezi în misterele zodiei Leu, poți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.