Interpretare vis in care te ingrasi foarte mult si nu mai poti slabi

0
181
Femeie grasa, Foto: shezucun.com

Interpretarea viselor in care te ingrasi foarte mult si nu mai poti slabi reflecta oarecum o stare de impas datorata lacomiei sau o situatie in care lucruri la care ti foarte mult iti provoaca acum neplaceri si nu ai solutia ideala de a reglementa o stare neplacuta.

A visa ca te-ai ingrasat foarte mult semnifica faptul ca ai ajuns la o bunastare aproape ideala daca e sa privesti doar aspectul material.

Totodata, pe de cealalta parte, s-ar putea ca in realitate sa pierzi foarte mult in lanul spiritual sau emotional, este posibil ca lacomia ta sa indeparteze prietenii si rudele, cunostintele sau relatiile de afaceri.  A visa asa ceva ilustreaza o stare de confuzie in care te afli caci intuiesti oarecum natura si cauza problemelor tale insa nu esti capabil(a) sa gasesti o rezolvare rezonabila.

Femeie grasa, Foto: shezucun.com
Femeie grasa, Foto: shezucun.com

A visa asa ceva poate sa semnifice si greutati pe care le ai pe suflet sau in general probleme serioase de care nu reusesti sa scapi. Faptul ca nu poti in vis sa slabesti dupa ce te-ai ingrasat denota imposibilitatea certa de a scapa de incurcaturi majore. S-ar putea ca in viata reala sa suporti efectele negative ale unor actiuni mai vechi pe care le-ai intreprins sau efectele nefaste ale actiunilor altor persoane.

Exista sansa ca in realitate sa suporti niste abuzuri sau sa platesti pentru greselile altora la nesfarsit.  Faptul ca nu poti sa slabesti arata faptul ca nicicum nu gasesti solutia optima pentru a te debarasa de niste datorii vechi sau nu esti in stare sa tratezi la rece rezolvarea unor impedimete.

Daca te vezi gras in vis atunci s-ar putea ca in realitate sa ai ai si un sentiment de anxietate pe care nu il poti controla cum se cuvine, psihicul tau este framantat de multe probleme care iti intuneca viziunea de ansamblu.

In unele interpretari a visa ca esti gras(a) reprezinta in primul rand o stare de multumire, sanatate si in general reflecta ca toate treburile merg cum trebuie. A visa ca esti slab(a) inseamna ca in viata reala vei avea pierderi fianciare si iti vei pierde o parte din influenta. Asadar, daca ar fi sa te iei dupa aceste doua intepretari visul nu ar mai avea nici o logica deoarece pare lipsit de sens sa iti doresti o stricare a situatiei tale materiale sau de sanatate.

Tocmai de aceea a visa ca te ingrasi mult si nu mai poti slabi pare mai degraba incercarea de a iesi dintr-o situatie care nu iti convine, nu iti ajuta nici tie si nici persoanelor din jur.

Daca visezi ca te ingrasi peste masura si nu mai poti slabi se pare ca are mai mult de-a face cu acumularea de karma negativa in viata ta, adunarea de lucruri nefolositoare si care doar te incurca mai mult decat sa te ajute intr-un mod real.

Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in viata reala sa ai neajunsuri mari in felul in care te exprimi, nu reusesti sa iti exprimi valoarea sau intentiile asa cum ai dori si te straduiesti sa folosesti metode mult mai simple si mai pe intelesul tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here