Interpretare vis in care simti miroz de gaz sau apare mult gaz

0
2155
Interpretare vis in care simti miroz de gaz sau apare mult gaz

Interpretarea viselor in care simti miroz de gaz sau apare mult gaz poate sa faca referire in multe situatii la un potential pericol, o situatie „inflamabila” in care s-ar putea sa pasesti pe nesimtite.

Daca visezi ca simti miros de gaz atunci te poti astepta la actiuni vatamatoare din partea prietenilor sau a cunostintelor, este un semn ca trebuie sa acorzi mare atentie unor aspecte care nu se vad ci mai degraba le intuiesti, simti in aer ca pluteste o amenintare.

miros de gaze la benzinarie

Visul in care apare gaz pe neasteptate si iti creaza panica constituie un semnal ca mai bine procedezi stand la distanta de ceea ce nu cunosti indeajuns, de persoanele pe care nu le stii prea bine sau de situatiile care nasc suspiciuni.

Gazul in vis reflecta uneori neglijenta din partea ta, lucruri pe care le faci de mantuiala si care la urma te pot rani.

Alte explicatii descriu asemenea vis ca fiind aducator de vorbe si opinii incorecte catre alte persoane, luciditatea o sa-ti fie tulburata si o sa-ti dai cu parerea in mod gresit despre cineva sau despre ceva.

Visul in cre simti miros de gaz si incepi sa ametesti denota o pofta de a schimba realitatea cu una imaginara, vrei sa te desprinzi chiar si pentru putina vreme de tumultul zilnic aventurandu-te intr-o lume onirica.

Daca visezi ca apare mult gaz in camera ta si iti este teama sa nu te intoxici atunci in realitate trebuie sa acorzi mare atentie situatiilor din familie, relatiei tale.

Citește și:  Interpretare vis in care abandonezi pe cineva

Conteaza la fel de mult si in ce imprejurare apare gazul in vis, s-ar putea sa reprezinte indiciul de baza al intregului scenariu. Daca simti gaz in dormitor atunci este bine sa acorzi mai multa atentie relatiei conjugale, poate nu este nimic in neregula dar la fel de bine ar putea sa fie si nu strica sa iei in seama orice amanunt care nu iti pare a fi la locul lui.

miros de gaze la aragaz

In situatia in care visezi ca simti miros puternic de gaz la serviciu sau intr-o fabrica, ori in alt loc de prestat munci atunci cazul se muta in planul profesional, ceva s-ar putea sa nu fie in regula si trebuie sa acorzi mai multa atentie relatiilor profesionale si colegilor tai, sa fii atent(a) la cum vorbesti cu ei, sa nu ii jignesti fara rost, daca mai este si o situatie tensionata la serviciu atunci cu atat mai mult nu este cazul sa pui gaz pe foc.

Daca in vis esti in aer liber undeva si simti miros de gaz s-ar putea ca in scurt timp sa iei o hotarare de a te relaxa.

Visul in aceasta ipostaza poate sa fie un semn ca ai nevoie de liniste, trebuie sa iti reincarci bateriile, esti probabil surmenat(a) in urma corvoadelor zilnice sau a stresului. Daca in realitate ai o munca solicitanta si complexa si visezi asa ceva chiar ar trebui sa iti iei cateva zile libere pentru a te reculege si a iesi undeva cu prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.