Trasaturile fizice ale zodiei Fecioara

0
1072
Trasaturile fizice ale zodiei Fecioara

Aspecte generale ale zodiei Fecioare

Oricat de mult s-ar spune despre cei nascuti in zodia Fecioara ca sunt persoane foarte dificile, cu siguranta putem afirma despre ei ca sunt si cei mai dragastosi, cele mai simpatice fiinte pe care le poti cunoaste, daca li se gaseste punctul slab sau cel putin daca stii cum sa-i iei si cum sa-i accepti. Ei sunt in stare sa isi dea pana si „foc la valiza” (cum spune o vorba romaneasca) numai ca sa ajute, sunt firi foarte altruiste, insa vor dori mereu sa li se raspunda cu aceeasi sinceritate si acelasi devotament.

Ei sunt vazuti de ceilalti ca niste critici excesivi, asemeni unor mofturosi, vesnic inversunati impotriva sortii si impotriva celor din jur, insa ceea ce fac ei o fac pentru sine, niciodata cu rautate, iar critica lor este adesea constructiva fiind adresata propriei persoane si in nici un caz celor din jur. Totusi trasaturile lor fizice, fie in cazul reprezentantilor masculini, fie in cazul reprezentantelor feminine ale zodiei Fecioara, vor avea mereu un aer deosebit de virgin, proaspat, cu o privire sincera, fidela, iar corpul lor, avand in vedere ca nu fac parte din categoria zodiilor reprezentate de animale, este unul foarte bine plasat in realul umanului, reusind sa dea cele mai fine forme, adesea zvelte sau in orice caz bine conturate.

Aspecte generale ale zodiei Fecioare

Trasaturi definitorii ale chipului unei Fecioare

De cele mai multe nativii din zodia Fecioara au o fata angelica, ochii pot diferi ca si culoare, de la albastrul cerului pana la un negru intens, insa mereu vor vrea sa exprime ceva, sa spuna, sa cunoasca, cuvantul de baza care ii caracterizeaza fiind informatia sau informarea, avand in vedere ca guvernatorul acestei zodii este insasi Mercur, chiar daca Fecioara reprezinta androginul feminin al comunicarii. Ei vor avea mereu o sensibilitate, o vulnerabilitate corespunzatoare fecioarelor antice, pe care o vor emana prin toata faptura lor, prin chipul adesea bland, care zvacneste de inteligenta.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Sagetator

Parul nativilor din zodia Fecioara este de regula inchis la culoare, insa adesea poate sa fie si deschis. Predomina ochii albastri la reprezentantii cu parul mai deschis la culoare, iar in functie de harta lor astrala au pana la cele mai diverse forme. Chipul este adesea oval, avand din maiestria unei feline de dimensiuni mari, iar tenul lor este mat in majoritatea cazurilor. Forma ochilor tinde de asemenea catre un oval placut si fin.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Fecioara

Spre deosebire de majoritatea zodiilor care reprezinta o morfologie agitata sau cel putin neastamparata, se pare ca nativii din zodia Fecioara au calmul cel mai sublim, fara a-si trada vreodata anxietatea sau haosul launtric. Ei au gesturi senine, calme, adesea de o blandete exagerata, tinuta lor va fi mereu ingrijita si in plus toate miscarilelor sunt bine calculate, sobre, temperate, gandite am putea spune. Vom observa in mersul si in mimica Fecioarelor o siguranta deplina, iar vocea lor pare sa fi mereu demna.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Fecioara

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Fecioara

Desigur ca nu veti observa vreodata un nativ din zodia Fecioara cu o costumatie neingrijita. Ei vor parea mereu pusi la patru ace chiar si atunci cand merg la alergat intr-un trening cat si atunci cand ies la un picnic sau la o simpla plimbare. In plus acesti nativi vor fi mereu in pas cu moda, ei nu ies din tipare, nici nu le vor inventa, asa cum poate sa faca de exemplu un nativ din zodia Berbec, si nici nu vor fi excentrici asa cum este un Varsator.

Vor avea mereu acea linie perfecta de contemporaneitate, de actualitate, pentru a nu putea isca eventuale controverse. Barbatii, cat si femeile vor fi mereu aranjati, curati, adesea cu haine obisnuite, insa de o eleganta sobra, care emana in cele din urma trasaturile cele mai dorite de orice nativ care tanjeste dupa echilibru si armonia fizicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.