Interpretare vis in care apare o vanataie

0
5017
O vanataie Sursa: jenbsjourney.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o vanataie. Atunci cand visezi o vanataie inseamna ca sanatatea ta este in pericol, mai ales atunci cand te visezi plin de vanatai. Vanataile din vis mai pot insemna insa si faptul ca viata ta e plina de obstacole si trebuie sa astepti ca timpul sa le treaca sau sa fii tu suficieint de puternic ca sa le depasesti. Daca visezi ca iti faci vanatei cand mergi in drum spre serviciu inseamna ca vei avea parte de o problema minora in ziua urmatoare poate chiar la locul de munca.

O vanataie Sursa: jenbsjourney.blogspot.com
O vanataie
Sursa: jenbsjourney.blogspot.com

Daca visezi ca tu faci cuiva o vanataie dupa ce l-ai/ai lovit/o inseamna ca te vei purta urat cu cineva sau ca ii vei spune vorbe grele peste care acea persoana va trece cu multa suparare. Incearca sa te temperezi si sa nu arunci vorbe pe care e vei regreta si care pot face mult rau persoanelor care nu merita.

In cazul in care visezi ca iti faci singur vanatai inseamna ca te blochezi in zadar in anumite greutati, singur iti pui piedici deoarece nu esti in stare sa ai incredere in propriile forte si te frustrezi in zadar, avand in vedere ca la urma urmei destinul reprezinta consecinta propriilor noastre fapte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o rana/ ranit/ ranire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.