Interpretare vis în care apare o vânătaie

0
7439
Interpretare vis in care apare o vanataie

Atunci când visezi o vânătaie înseamnă că sănătatea ta este în pericol, mai ales atunci când te visezi plin de vânătăi.

Vânătăile din vis mai pot însemna însă și faptul că viața ta e plină de obstacole și trebuie să aștepți ca timpul să le treacă sau să fii tu suficient de puternic ca să le depășești.

Dacă visezi că îți faci vânătăi când mergi în drum spre serviciu înseamnă că vei avea parte de o problemă minoră în ziua următoare, poate chiar la locul de muncă.

Visele cu vânătăi pot fi legate adesea de trauma emoțională sau fizică, reprezentând experiențele dureroase pe care le-am trăit sau temerile noastre interioare. Ele pot sugera și faptul că ne simțim răniți sau afectați într-un anumit aspect al vieții noastre, poate chiar într-o manieră pe care nu o recunoaștem pe deplin la nivel conștient.

vanataie

Pe lângă vânătăi, alte vise legate de conflicte sau agresiuni pot apărea în mintea noastră. De exemplu, dacă te-ai visat implicat într-o luptă sau într-un conflict, semnificațiile pot fi asemănătoare. Pentru o perspectivă mai amplă asupra acestor vise, te invit să arunci o privire asupra interpretării visului în care apare o bătaie.

Citește și:  Interpretare vis în care apare frica

Dacă visezi că tu faci cuiva o vânătaie după ce l-ai/ai lovit/o înseamnă că te vei purta urât cu cineva sau că îi vei spune vorbe grele peste care acea persoană va trece cu multă supărare. Încearcă să te temperezi și să nu arunci vorbe pe care le vei regreta și care pot face mult rău persoanelor care nu merită.

În cazul în care visezi că îți faci singur vânătăi înseamnă că te blochezi în zadar în anumite greutăți, singur îți pui piedici deoarece nu ești în stare să ai încredere în propriile forțe și te frustrezi în zadar, având în vedere că la urma urmei destinul reprezintă consecința propriilor noastre fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.