Interpretare vis in care iti intemeiezi o familie si ai si copii

0
596
Interpretare vis in care iti intemeiezi o familie si ai si copii

Interpretarea viselor in care iti intemeiezi o familie si ai si copii reprezinta in general decizii importante ce privesc siguranta ta financiara sau personala precum si actiuni de intarire a sigurantei  materiale sau de alta natura pe care o ai la un moment dat.

Visul in care iti intemeiezi o familie ilustreaza faptul ca in realitate doresti cu orice pret sa creezi un fundament solid in ceea ce faci, vrei sa ai garantii in afacerea ta sau te vei gandi la o modalitate sigura de a-ti pastra statutul tau personal.

In cazul in care esti un om cu un statut bun visul reflecta grija pe care ti-o faci in ideea de a-ti pastra imaginea si postul precum si actiuni suplimentare care vor avea menirea de a imbunatati si mai mult anumite laturi ale carierei.

In cazul in care visezi ca ai si copii semnifica faptul ca in realitate o sa ai noroc in ceea ce doresti sa realizezi, indiferent de natura actiunii pe care vrei sa o intreprinzi.

De asemenea, a visa ca doresti sa intemeiezi o familie si sa ai copii ilustreaza trecerea de la un stadiu inferior la unul superior in viata ta, se poate ca in realitate sa te pregatesti pentru o schimbare evolutiva in planul carierei sau cel de familie chiar, este posibil ca in viata reala sa doresti evolutia pe plan profesional, la locul de munca sau evolutia unei relatii cu cineva.

iti intemeiezi o familie

In cazul in care ai un drum deschis in fata pe plan profesional visul te anunta ca esti pregatit sa mergi mai departe si sa iti incerci sansele pentru ca vei reusi chiar mai mult decat ti-ai propus initial.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 - zodia Balanta

Daca esti o persoana singura si nu ai gasit inca perechea ideala atunci visul te anunta ca este posibil sa ti se indeplineasca dorinta dar, aceasta interpretare apare destul de rar asa incat va fi doar o posibilitate  de 1%.

Visul poate ilustra in alta ordine de idei si nevoia de a reprezenta un simbol intr-o comunitate restransa, intr-o grupare ideologica sau intr-o comunitate profesionala.

Visul arata faptul ca in curand s-ar putea ca sa fi ales in fruntea unei astfel de comunitati restranse deoarece ai o anumita experienta la baza ori ai realizari importante.

Totodata visul arata ca in scurta vreme s-ar putea ca in realitate sa te surprinda oarecum o propunere din partea cuiva de a deveni liderul unei asociatii de binefacere sau o alta asociere in scop profesional, fianciar ori de alta natura. Probabil sunt apreciate mult anumite calitati pe care le posezi si mai multa lume are incredere in tine asa ca au decis sa te coopteze la ceva important.

Visul in care iti faci familie si ai copii mai reflecta si faptul ca in viata reala o sa se iveasca posibilitatea de a te muta intr-o locatie mult mai atractiva si mai convenabila unde te vei hotara sa ramai definitiv. Tot in acest caz visul este un semn ca acolo unde te vei muta o sa ai o activitate infloritoare din punct de vedere profesional sau al afacerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.