Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa – zodia Scorpion

0
42
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Scorpion anul 2013, anul Sarpelui de Apa, se arata foarte agitat. In iubire se pare ca acesti nativi reusesc sa dea de foarte multe buclucuri, pentru ca nu sunt rationali, se arunca in relatii asa cum nu ar fi facut niciodata pana acum, nici macar in cele mai profunde sentimente, uita de ratiune, de inhibare, se implica in tot felul de aventuri. Pe de o parte e bine sa evadeze mai ales pentru ca nativii Scorpion prea isi petrec timpul simtind si neexperimentand.

De data aceasta se pare ca ei vor vrea sa testeze totul pe propria piele, vor dori sa cunoasca totul, atat in materie de iubire, cat si in materie de finante, de meserii. Avand in vedere ca Pluto este planeta guvernatoare a acestei zodii si acum se afla sub influenta Varsatorului, se pare ca modificarile vor fi din cele mai radicale, Scorpionii vor manifesta in aceasta perioada o predilectie pentru nou, pentru tot ceea ce inseamna senzational si extrovertit.

Citește și:  Semnele zodiacale vazute asemeni atomi ai astrologiei

Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa - zodia Scorpion

Si bine fac deoarece mai ales cei care lucreaza in domeniul artistic au un mare noroc de afirmare, sunt luati in seama, observati, tinuti sub anumite sensibilitati ajutatoare. Se recomanda insa mai ales pentru sanatate foarte multa miscare deoarece aceasta energie a Scorpionilor trebuie sa fie consumata intr-o directie si de ce sa nu fie una buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.