Interpretare vis in care apare o sora

0
311
O sora Sursa: evil-uke-sora.deviantart.com

Interpretarea viselor in care apare o sora. Atunci cand visezi o sora care are probleme inseamna ca vei avea parte de mult ghinion iar daca visezi ca nu iti place de propria sora inseamna ca vei reusi sa starnesti dispretul prin minciunile pe care le spui iar prietenii vor incepe sa te urasca sau pur si simplu sa te ignore, sa nu te mai doreasca pe langa ei.

O sora Sursa: evil-uke-sora.deviantart.com
O sora
Sursa: evil-uke-sora.deviantart.com

Se spune ca sora din vis aduce multa bucurie, insa traditia occidentala este de parere ca atunci cand visezi o sora sau un frate la care tii foarte mult inseamna ca vei incheia o relatie cu un prieten foarte bun, va veti certa. In cazul in care visezi ca o sora de-a ta are probleme inseamna nesansa pentru tine iar daca visezi ca nu iti place de sora ta in vis inseamna ca din cauza comportamentului pe care il ai nu vei mai fi apreciat de prieteni si acestia te vor evita.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca o sora medicala are grija de tine inseamna ca in clipa de fata cineva nu te place, vrea sa iti faca rau iar daca visezi ca o sora medicala ingrijeste un copil inseamna ca vei avea parte de multa armonie cu iubitul/ iubita si veti avea o relatie de lunga durata.

Daca visezi o sora la lucru inseamna ca vei trai bine si vei castiga multi bani in curand, nu vei duce lipsa de nimic, iar daca visezi ca tu esti sora medicala inseamna ca vei primi noutati placute insa daca visezi o sora medicala pur si simplu inseamna ca cineva iti va da un cadou placut si util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here