Interpretare vis in care te intorci inapoi in timp

0
3375
Interpretare vis in care te intorci inapoi in timp

Interpretarea viselor in care te intorci inapoi in timp se refera la reluarea unor activitati sau intamplari prin care ai mai trecut o data, se refera la posibilitatea de a indrepta tanumite greseli.

Daca visezi ca te intorci in timp atunci s-ar putea ca in realitate sa mai treci inca o data prin niste momente placute sau nu, depinde de perioada in care te intorci si ce anume vezi acolo.

Daca visezi ca te intorci in timpul scolii si te vezi alaturi de alti colegi de clasa atunci este posibil ca in viata reala sa trebuiasca sa inveti ceva, sa treci un “test” pe care in urma cu ceva timp nu l-ai trecut din anumite motive.

Daca in vis te intorci in timp si iti revezi un anumit parinte care acum este mort s-ar putea sa primesti o veste buna in legatura cu niste bani.

Se poate ca in timpul visului sa te intorci intr-o perioada de timp foarte agitata in care incercai sa depasesti anumite probleme specifice, trebuia sa rezolvi niste lucruri, erai in criza sau bolnav(a), in acest caz s-ar putea ca in viata reala sa fie nevoie sa apelezi la o cunostinta sau la ajutorul cuiva, se poate intampla sa ceri ajutorul unui coleg pentru a termina un proiect sau o sarcina.

Daca in vis te nimeresti intr-o perioada din copilaria ta atunci s-ar putea ca visul sa fie un semn in legatura cu comportamentul tau fata de cineva, s-ar putea ca sa fie nevoie de mai multa naturalete si incredere intr-o cunoastinta sau un coleg de breasla.

Citește și:  Interpretare vis in care apar culturi agricole distruse de vreme

inapoi in timp

Daca visezi ca esti intr-o perioada care nu are legatura cu viata ta ci este mult mai veche atunci s-ar putea sa fie vorba de cu totul altceva, si anume de aspecte, trasaturi sau lucruri specifice acelei perioade sau epoci.

Daca visezi ca esti in perioada unor razboaie antice si cu armament arhaic atunci se poate ca visul este un semn ca in realitate o sa fie nevoie sa iti imbunatatesti substantial tacticile si strategiile de abordare a unei afaceri sau a unui plan pe care o sa il pui in practica.

In cazul in care visezi ca te intorci in timp intr-o epoca medievala s-ar putea intampla in curand o situatie in care o sa fie nevoie de mult curaj si daruire din partea ta, probabil o sa ti se ceara ajutorul, s-ar putea de asemenea sa ajuti o persoana mai slaba sau sa incerci sa pastrezi intact un set de valori de care esti foarte mandru(a).

In cazul in care visezi ca te intorci in timp intr-o perioada foarte veche in care esti printre dinozauri atunci visul este un semn ca in viata reala trebuie sa ai grija la felul in care te comporti fata de cineva, s-ar putea ca in scurt timp sa te intalnesti cu o persoana apropiata si sa dai dovada de un comportament foarte urat, egoist si necioplit.

In situatia in care visezi ca te intorci in timp intr-o epoca antica atunci s-ar putea ca in curand sa ai de-a face cu persoane foarte stilate, o sa te afli intr-un anturaj foarte cizelat si care stie sa aprecieze valorile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.