Interpretare vis in care apare un fier

0
3500
Interpretare vis in care apare un fier

Interpretarea viselor in care apare un fier. In cazul in care apare un fier in vis inseamna ca vei avea parte de o munca foate obositoare fara nici un rezultat concret, fara roade, insa daca visezi un fier de calcat inseamna ca vei avea parte de bucurii si de reusite, avand in vedere ca acesta este simbolul binelui.

Fierul mai inseamna si oboseala multa la locul de munca, daca visezi ca bati fierul inseamna ca esti iubit de cineva iar atunci cand visezi ca tii in mana un cui de fier inseamna ca vei avea solutia la o problema care te deranja.

Un fier de calcat din vis mai poate reprezenta si probleme marunte care intervin in viata reala si pe care ar trebui sa incerci ca le diminuezi ca sa nu te distruga. Daca visezi un drum de fier inseamna ca vei avea parte de noroc atat tu cat si cei din jurul tau, cei dragi tie, iar in cazul in care visezi ca tii in mana un fier inrosit inseamna ca vei avea parte de foarte multe riscuri, e posibil sa dai gres intr-o afacere.

fier

Atunci cand visezi un lingou de fier inseamna ca vei reusi sa te apuci de un proiect foarte interesant care te va fascina peste masura.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un calator

Atunci cand visezi obiecte din fier inseamna ca vei avea parte de noroc si de multa putere iar o poarta de fier inseamna ca vei reusi sa dobandesti mult succes in viata sociala si vei avea parte de foarte mult respect.

Atunci cand visezi ca tii in mana un fier ruginit inseamna ca vei reusi sa dai dovada de rezistenta psihica si in cazul in care visezi un fier scos din forja inseamna ca vei depune eforturi mari ca sa iti rezolvi necazurile. In cazul in care visezi ca tai un fier inseamna ca vei avea parte de bataie, de cearta iar daca visezi ca duci in spate un fier greu inseamna ca dupa o munca obositoare peste masura vei fi si rasplatit.

Visul in care apare un fier este mult mai greu de interpretat mai ales pentru ca va pot aparea diverse obiecte de fier, care au simboluri diferite. Atunci cand visati ceva de fier, cel mai indicat ar fi sa consultati simbolul cuvantului visat, de exemplu „carte si apoi faceti legatura cu trasaturile fierului, deci duritate, raceala, incercand sa le proiectati impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.