Trasaturile fizice ale zodiei Leu

0
1203
Trasaturile fizice ale zodiei Leu

Aspecte generale ale zodiei Leu

Nativii din zodia Leu, fiind guvernati de Soare, vor avea mereu in aspectul lor fizic acea stralucire strategica si specifica, care pare sa taie rasuflarea oricui. O femeie din zodia Leu este irezistibila iar unui barbat oricine ii pica in plasa, fiind poate nativii cu cele mai multe cuceriri in domeniul iubirii. Insa nu acest aspect conteaza ci faptul ca aspectele generale ale celor nascuti sub semnul zodiei Leu sunt desigur conturate prin maretia acestui animal. Ei se vor face mereu remarcati prin felul in care isi tin capul cat si prin felul in care merg, fiind de un aspect incontestabil al frumosului, mandriei si maretiei.

Aspecte generale ale zodiei Leu

Trasaturi definitorii ale chipului unui nativ Leu

Avand in vedere ca sunt regii junglei, niciodata  nu vor trece fara sa fie observati si vor avea mereu o impozanta deosebita. Nativii din zodia Leu degaja forta, siguranta, avand o aura de dominanta. De cele mai multe ori eu au lumina solara in ochi, putand fi insa si putin intunecati in functie de intreaga harta astrala pe care o au. Ochii lor sunt adesea luminosi, par lipsiti de orice profunzime specifica Pestilor, care cauta necontenit misterul sau o neliniste specifica Varsatorilor care sunt mereu pierduti in cosmos.

Totusi in functie de trairi si in functie de experienta de viata, nativii din zodia Leu pot aparea in posturi total diferite. Insa, specific lor este parul mereu bogat, prea plin poate, asemeni coamei unui Leu, cu ochi mici, si un corp bine facut. Parul lor este adesea bogat in culorile solare, rar vom vedea un nativ din zodia Leu cu parul foarte inchis la culoare, in nici un caz negru total, iar ochii pot fi la fel de bruni, caprui, cu tente de verde sau albastrui, in functie de harta lor astrala. In cazul in care cunoasteti un nativ in zodia Leu cu parul negru, atunci el reprezinta o raritate si poate sa aiba din caracteristicile Balantelor sau ale Scorpionilor, fie ascendent, fie Pluto in semnul nasterii sau Venus in Soarele lor.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Fecioara

Trasaturi morfologice, mimica si mersul nativului Leu

Mersul nativilor din zodia Leu este mereu agitat, sau cel putin grabit, rapid, insa se poate remarca in unele situatii si o eleganta, o anumita moliciune, pentru ca la urma urmei si leii sunt tot feline, si degaja aceasta tensiune. Exista insa doua tipuri aspectuale ale Leilor, iar aici pe o parte avem pe cel cu trasaturi impunatoare, care duc chiar pana la agresivitate, iar cel de-al doilea tip este cel mai fermecator, blajin, intelept. Mimica nativilor din zodia Leu este la fel de agresiva poate, ei vor reusi sa spuna multe lucruri din simple gesturi, stiu mereu ce semne sa foloseasca pentru a se intelege numai din priviri cu cei din jur.

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Leu

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Leu

Nativii din zodia Leu vor fi mereu vazuti imbracati ireprosabil. Ei au o reputatie de respectat si de mentinut, ceea ce nu le va permite sa fie vazuti in orice fel. Femeile vor dedica foate mult timp aranjarii, al rafinamentelor, vor arata mereu ca scoase din cutie sau cel putin in nici un caz nu vor fi imbracate modest. Vestimentatia Leilor emana insa si nivelul traiului pe care il au, iar cei mai bogati nu vor ezita sa isi arate avutia prin haine de firma, de lux, accesorii costisitoare si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.