Interpretare vis in care vrei sa mananci un mar dar e plin de viermi

0
1234
Interpretare vis in care vrei sa mananci un mar dar e plin de viermi

Visul in care in care vrei sa mananci un mar dar e plin de viermi este plin de intelesuri. Marul in primul rand simbolizeaza dragostea tocmai de aceea, in primul si in primul rand visul unde apare marul trebuie legat de aspectele amoroase, legaturi profunde de prietenie cu o fata (sau un baiat), reprezinta dorinta nestavilita de a te infrupta din aceasta latura a vietii.

Daca marul este rosu si e plin cu viermi s-ar putea sa iti pui sperantele intr-o relatie care se va sfarsi dureros, o relatie fara roade, o uniune cu cineva care nu se va ridica la asteptarile tale. Daca marul este rosu aprins atunci vei fi pacalit(a), inselat(a) de partenera(ul) ta si vei suferi.

Daca cumva marul este verde atunci vei fi tentat sa intri in afaceri cu cineva care te va insela de asemenea. Daca marul este inca necopt e un semn ce actiunile tale nu vor da roade deoarece nu e momentul potrivit pentru ceea ce vrei sa faci, cu alte cuvinte vrei sa te bagi intr-o relatie pentru care inca nu esti pregatit(a) si ar trebui sa mai astepti o perioada pana te maturizezi.

Daca vezi viermii la suprafata marului atunci e un semn bun pentru ca iti vei da seama din timp de unele lucruri in legatura cu partenera de viata, sotia, sotul, sau vei observa cum esti pacalit in afaceri de catre parteneri, ceea ce reprezinta cat de cat un aspect pozitiv al visului.

Citește și:  Interpretare vis in care apare artificial

mar cu vierme

Daca musti din mar si abia apoi vezi viermi e un semn ca deja ai fost tras pe sfoara de catre cineva si inca nu e timpul pierdut pentru a renunta la o colaborare sau la o relatie de dragoste.

In cazul in care ai muscat din mar si au ajuns viermi si in gura la tine e un semn ca te-ai compromis cu cine nu trebuia, ai ales persoana sau persoanele gresite alaturi de care te-ai hotarat sa traiesti sau cu care sa colaborezi. Aceasta situatie aduce cu sine de regula griji, simbolizeaza tristetea, anunta pe viitor situatii de cearta si dezamagire totala in relatie sau parteneriat de afaceri.

Deasemenea, visul in care apare marul mai are si alta semnificatie mai profunda si face trimitere la traditia ezoterica din Orient, si anume dorinta de a cunoaste, a stii, a intelege mai mult decat te lasa ochii sa vezi. In aceasta ordine de idei, marul in vis poate simboliza si dorinta ta de a invata si a cunoaste mai mult in viata, de a intelege mai profund realitatea in comparatie cu ceilalti.

In acest caz, daca vezi viermi atunci e un semn clar ca ceea ce tinzi tu sa inveti, sau sa intelegi, s-ar putea sa iti dauneze nu pentru ca neaparat esti o persoana cu intentii negative ci mai degraba pentru ca nu esti pregatit(a) spiritual pentru asemenea cunostinte si aplicarea lor in viata reala. Te anunta ca esti inca imatur pentru a face contact cu anumite informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.