Interpretare vis in care apare un capcaun

0
543
Interpretare vis in care apare un capcaun

Interpretarea viselor in care apare un capcaun. Atunci cand visezi un capcaun inseamna ca aveti un anturaj dubios si traiti o viata tulbure, ar trebui sa incercati sa va canalizati energia si catre lucruri mai creative, mai prolifice. Astfel capcaunul din vis inseamna ca ai un anturaj posesiv, care iti invadeaza personalitatea, nu te lasa sa te dezvolti, sa faci ceva pentru tine.

Astfel capcaunul din vis poate reprezenta si substituentul simbolic al mamei sau al tatalui, poate fi si sotia sau sotul, seful de la locul de munca ori alta persoana din viata ta care te manipuleaza, care te devoreaza in interior, iti manipuleaza instinctele si nevoile.

Trebuie sa tinem seama si de faptul ca un capcaun este de regula personajul negativ din poveste, deci din viata noastra, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fim mult mai atenti cu cine socializam, ca sa nu avem probleme in cele din urma.

capcaun

In cazul in care visam ca suntem un capcaun inseamna ca noi suntem personajul negativ din viata unora si ca ar trebui sa ne schimbam putin personalitatea ori macar sa ii lasam pe altii sa traiasca in pace si sa nu ii influentam negativ.

Citește și:  Interpretare vis în care auzi sunete de alarmă

Atunci cand visam un capcaun in casa noastra e posibil ca acela sa fie unul dintre membrii familiei, care a luat-o pe un drum gresit ori care are nevoie de ajutor. Daca visati un capcaun la birou inseamna ca acela este unul dintre colegii de la locul de munca sau chiar seful care vrea sa va puna bete in roate, trebuie sa fiti putin mai atent o perioada sau sa fiti intr-o permanenta stare de alerta.

Daca visati ca mergeti cu un capcaun pe un drum lung inseamna ca ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa luati o decizie, deoarece e posibil sa fie cea gresita, ori poate chiar ati luat-o pe un drum total eronat in viata si trebuie sa va intoarceti, sa va indreptati greselile.

Atunci cand visezi un capcaun se mai spune si ca vei uita sa faci unele lucruri foarte importante, iar constiinta nu iti va da pace, mai ales daca lasi ceva nefinalizat. Trebuie sa iti duci mereu la bun sfarsit treburile oricat de grele ar fi acestea, deoarece in caz contrar nu vei ajunge niciodata prea departe iar sufletul tau nu va fi niciodata impacat cu sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.