Interpretare vis in care esti batut cu nuiaua sau cureaua

0
1069
Interpretare vis in care esti batut cu nuiaua sau cureaua

Interpretarea viselor in care esti batut cu nuiaua sau cureaua se refera in linii mari la limpezirea unor subiecte controversate sau litigii.

Daca visezi ca cineva te bate cu nuiaua s-ar putea ca in realitate sa urmeze un eveniment, o intamplare foarte pozitiva pentru tine, chiar daca rezultatele nu se vor vedea imediat, iti vei da seama de aceasta poate dupa ani buni de zile.

Visul in care te bate un dusman cu nuiaua poate semnifica faptul ca in realitate o sa treci printr-o situatie destul de agitata insa din care o sa iesi destul de bine, o sa te descurci cu maiestrie sau o sa scapi de anumite probleme.

Daca te bate cineva cu nuiaua in vis este posibil ca in viata reala sa iti recastigi in scurt timp imaginea patata, s-ar putea sa te vada lumea din nou cu ochi buni.

Visul in aceast ipostaza reflecta faptul ca un sir de evenimente o sa influenteze in sens pozitiv situatia ta materiala, profesionala sau psihica, depinde de cine te loveste sau ce caracteristici dominante are persoana care te bate.

Daca visezi ca te loveste o femeie cu nuiaua inseamna ca in scurt timp o sa o sa treci de o mustrare, cineva o sa te certe sau o sa iti cicaleasca nervii in asemenea hal incat de voie sau de nevoie o sa te apuci sa faci ceva sa termini o treaba pe care ai lasat-o balta.

curea cu care esti batut

De asemenea, visul in care o batrana te loveste cu nuiaua semnifica vorbe grele pe care o sa le auzi in curand despre tine sau despre neamul tau, o sa iti dai seama in scurt timp de unde se trag anumite probleme din prezent, o sa afli cauza adevarata pentru care, uneori, unele persoane se uita stramb la tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pumnal

In cazul in care cineva te bate cu cureaua este un semn ca in realitate o sa ai un conflict pe diverse teme materiale cu cineva.

A visa ca te bate un barbat cu o curea este un semn ca in viata reala o sa existe o disputa pe un bun sau pe un drept, cineva doreste sa te lipseasca de un drept asupra unui bun.

Totodata se mai poate spune ca asemenea scena prefigureaza o multime de alte situatii care au la baza disputarea unui bun comun, s-ar putea ca in viata reala sa te certi chiar si cu un neam din cauza aceasta.

Visul in care o femeie te bate cu o curea s-ar putea sa sugereze tradarea unui prieten foarte bun sau o paguba de bani care, in acelasi timp, poate sa te trezeasca la realitate si sa constati ca nu ti-ai ales foarte bine partenerul de afaceri sau partenerul(a) de viata.

Daca in realitate esti foarte sigur(a) pe ceea ce faci sau pe relatiile pe care le ai visul te anunta ca este posibil sa ai o surpriza in scurt timp.

In cazul in care visezi ca un parinte te bate cu o curea este posibil ca in viata reala sa renunti la viata ta linistita si sa intelegi ca cel mai nepretuit lucru este sa iti unesti fortele cu ceilalti pentru a face un lucru durabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.