Interpretare vis in care apare un galbenus de ou

0
2956
Interpretare vis in care apare un galbenus de ou

Interpretarea viselor in care apare un galbenus de ou. Atunci cand visezi un galbenus de ou inseamna ca esti un om plin de creativitate, esti ingenios chiar am putea spune, ei multa energie si mereu idei bune, planuri marete, care iau o forma in cele din urma.

Galbenusul de ou mai poate simboliza si faptul ca e posibil sa ai cateva succese financiare in viitor, mai ales a locul de munca, poate ca primesti un bonus sau ti se mareste salariul ori este timpul sa iti aduni datoriile, sa iti fie inapoiati banii pe care i-ai dat cu imprumut cu mult timp in urma.

In cazul in care visezi ca bati un galbenus inseamna ca vei primi multe oferte tentante si ar fi cazul sa te gandesti bine la ele ca sa o poti accepta pe cea mai buna, pentru ca intr-un final sa ai multe de castigat.

In cazul in care visezi ca separi un galbenus de albus dintr-un ou inseamna ca vei fi obligat sa adopti un temperament mai urat fata de un amic sau fata de o cunostinta tocmai pentru a-i deschide ochii, pentru a-l face sa vada ca nu are dreptate si sa drumul pe care a luat-o nu este deloc unul bun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fasole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.