Interpretare vis in care este revolutie

0
1071
Interpretare vis in care este revolutie

Interpretarea viselor in care este revolutie se refera in principal la refuzul de a mai accepta anumite situatii sau nevoia de a te elibera din stransoarea unor reguli prea stricte.

Daca visezi ca este revolutie inseamna ca in realitate o sa doresti o schimbare in viata ta, o schimbare reala care sa iti lase cai libere de a actiona asa cum vrei.

revolutie

Visul ilustreaza necesitatea pe care o sa o ai de a face un lucru intr-un mod iesit din comun sau cel putin altfel decat ceilalti, probabil iti si place sa te manifesti aparte in anumite imprejurari.

Daca visezi ca participi la o revolutie este un semn ca o sa trebuiasca sa renunuti la un mod de a gandi, s-ar putea sa nu se mai potriveasca cu realitatea sau cu evenimentele in desfasurare.

Visul in care privesti o revolutie semnifica faptul ca trebuie sa scapi de o presiune psihica, s-ar putea ca sa simti apasarea tot mai pregnanta a unor lucruri sau persoane in viata ta, probabil simti apasarea unor relatii care te tin pe loc si nu te lasa sa avansezi intr-o activitate.

Daca la locul de munca stagnezi intr-un proiect si nu poti inainta indiferent cat de mult te-ai darui inseamna ca trebuie sa schimbi metoda de lucru sau sa abordezi problema dintr-un alt unghi.

Visul in care este revolutie, pe de alta parte, poate prevesti niste necazuri, o dezordine intr-o activitate mai laborioasa pe care o depui sau pur si simplu o dezorganizare voita a vietii tale, te vei satura la un moment dat sa urmezi rutina zilnica si iti vei impune un mod de viata rebel si fara nici un fel de oprelisti.

Citește și:  Interpretare vis in care vrei sa mergi in vacanta si nu iti gasesti actele

Daca visezi ca este o revolutie tumultoasa atunci poti sa te astepti la transformari tumultoase in viata ta, orice se va schimba in viitorul apropiat nu o sa fie intr-un stil linistit ci mai degraba o schimbare cu framantari intense.

Daca visezi ca participi la o revolutie in care esti alaturi si de alte persoane cunoscute atunci este foarte posibil ca schimbarea ce va surveni sa aiba o legatura directa cu acele persoane.

pregatire pentru revolutie

Daca la serviciu, de exemplu, nu te intelegi cu cineva si nu te lasa sa iti desfasori activitatea normal sau nu poti sa iti indeplinesti vreun plan atunci s-ar putea sa te forteze imprejurarile si sa treci peste regulile impuse de cineva.

Visul in care este revolutie pasnica si toata lumea e zambitoare reflecta in realitate o stare de bine si o trecere la un stil de viata mai bun, o conceptie mai larga asupra lucrurilor. In aceasta ipostaza se poate spune ca visul are conotatii foarte pozitive ce fac trimitere la faptul ca vei reusi sa te debarasezi de tot ceea ce nu iti este de folos in viata, o sa scapi de datorii grele sau o sa te achiti de angajamente impovaratoare.

Se mai poate spune ca scena aceasta ilustreaza un pas mare inainte pentru persoanele cu o spiritualitate in dezvoltare, inseamna trecerea de la un sistem de valori la altul, s-ar putea chiar sa renunti total la un anturaj in favoarea altuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.