Interpretare vis in care cineva iti daruieste o potcoava

0
904
Interpretare vis in care cineva iti daruieste o potcoava

Visul in care cineva iti daruieste o potcoava este un semn de noroc, un semn care in primul rand semnifica protectia pe care o ai din partea cuiva, sau pur si simplu destinul tau e protejat. De multe ori mai semnifica si tot ce este legat de vestile bune, de drumurile lungi cu folos.

De asemenea, potcoava de cal mai are semnificatii legate de relatiile stranse de prietenie, de dragoste, poate insemna hotararea de a te angaja intr-o relatie serioasa. Mai simbolizeaza si nunta in familie, sa intr-un cerc restrans de cunostinte. La fel de bine poate sa fie si un semn de realizare a uni proiect foarte important la indeplinirea caruia nu ai prea avut spor pana in prezent si in cele din urma norocul iti surade.

Din punct de vedere spiritual potcoava reprezinta influenta benefica a Lunii asupra ta si asupra spatiului vital in care traiesti. Daca este intoarsa invers poate simboliza lipsa norocului, sau mai bine spus conditiile nefavorabile pe care le ai intr-o relatie sau intr-o afacere.

potcoava

Foarte important este aspectul in care se arata cine, sau ce fel de persoana iti ofera in vis acest talisman, si cum il ofera, deoarece in cazul in care o primesti de la o persoana cunoscuta poate sa insemne ca acea persoana va avea in curand o influenta pozitiva in viata ta, te va ajuta decisiv in proiectele pe care le ai, sau dimpotriva, daca ti-o da invers poate insemna ca acea persoana iti va aduce ghinion.

Citește și:  Interpretare vis în care mergi prin ploaie

Daca o primesti pe drum inseamna ca un ajutor se va ivi de acolo de unde te astepti mai putin. Daca potcoava e fisurata sau rupta e un semn  de nefericire, boala sau afaceri destramate. Psihologic vorbind, este un simbol care are legatura cu amintirile perioadelor fericite si lipsite de griji, cu protectia impotriva spiritelor malefice,  potcoava de fier fiind in acest caz un adevarat sigiliu magic pentru tinerea la distanta a duhurilor rele.

Daca o primesti de la o femeie frumoasa poate sugera faptul ca vei gasi persoana potrivita pentru casatorie, sau pentru a pune bazele unei relatii amoroase de lunga durata. Daca un batran iti daruieste o potcoava inseamna ca vei invata mult din experientele tale si vei avansa spiritual intr-un mod la care nici nu banuiesti.

Daca un barbat iti ofera acest talisman e un semn ca afacerile tale vor avansa in curand, vor avea o crestere semnificativa intr-un timp destul de scurt. Daca persoana de la care primesti o potcoava in vis este deja decedata atunci este un semn de viata lunga, depasirea bolilor de tot felul si noroc chior in fata greutatilor care ti se ivesc in cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.