Interpretare vis in care vezi o multime de stele cazatoare

0
8536
Interpretare vis in care vezi o multime de stele cazatoare

Interpretarea visului in care vezi o multime de stele cazatoare pe cerul noptii scoate la lumina aspecte ale vietii care nu au de-a face neaparat cu tine in mod direct, poate sa anunte si schimbari profunde la nivel general. Simbolistica visului este foarte puternica in toate culturile si traditiile lumii, stelele au avut intotdeauna un loc central si privilegiat in povestirile oamenilor semnificand lucruri marete, oameni mareti, evenimente foarte importante care de cele mai multe ori au influentat istoria.

Tocmai din acest motiv trebuie acordata o atentie aparte acestui gen de vis care poate simboliza in cele din urma o schimbare fundamentala in viata ta. Singurul lucru care este mai ingrijorator in acest vis este faptul ca stelele cad de pe cer, lucru care semnifica de regula pierderi mari, decesul unor persoane importante, poate insemna de asemenea pierderea cuiva drag din familie ori a unei cunostinte dragi. Daca vei vedea stelele cum  cad de pe cer este un semn de nefericire, de pagube banesti si de intamplari nefericite care se pot produce in casa ta sau in legatura cu persoana ta.

Ce este remarcabil la genul acesta de vis este multitudinea stelelor, fapt care poata sa prezica in mod cat se poate de clar ca este posibil sa fie un factor declansator care sa produca odata cu aparitia lui un val de evenimente legate intre ele.

Raportat la persoana ta poate semnifica de exemplu ca o anumita intamplare poate avea loc in viata ta la un moment dat si sa declanseze un intreg sir de reactii nefaste in jurul tau si toate la un loc sa aiba de fapt aceeasi cauza primara.

Citește și:  Interpretare vis in care esti paralizat sau in scaun cu rotile

stele cazatoare

De exemplu, daca ai discutii aprinse in familie cu sotia (sotul) trebuie sa fi cu mare bagare de seama deoarece se poate acumula multa tensiune care odata scapata de sub control sa determine reactia altor membrii din casa si astfel sa se ajunga in cele din urma la un intreg scandal monstruos care sa aiba consecinte foarte grave asupra tuturora.

Poate la fel de bine ca visul sa aiba legatura cu o situatie financiara exploziva, si anume sa te fi bagat intr-o combinatie nereusita cu cineva astfel incat au loc doar pierderi si esecuri in acest plan.

In cazul in care este vorba de asa ceva exista posibilitatea certa ca la un moment dat sa ceri socoteala partenerului de afaceri sau partenerul sa te intrebe ceva in legatura cu banii si sa aiba loc o discutie aprinsa. In acest caz este un semn care anunta un dezastru financiar. S-ar putea sa se anunte o cearta in urma careia sa iasa la iveala multe matrapazlacuri financiare care sa te afecteze nu doar pe tine ci si pe alte numeroase persoane.

Este un semn care trebuie luat in serios si eventual sa vezi daca nu cumva  si in realitate sa existe ceva asemanator. Acest vis mai poate semnifica sau anunta miscari importante cu aspect general, cum ar fi revolutii, o schimbare de regim, de putere, mai poate simboliza si resturnarea unei situatii in ultima clipa sau lovitura de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.