Interpretare vis in care apare deget

0
4679
Interpretare vis in care apare deget

Interpretarea viselor in care apare un deget. Atunci cand visezi un deget sau mai multe, acestea reprezinta de fapt simtul tactil si totodata o parte a mainii care simbolizeaza dorinta unei capacitati mari de actiune. In vis se poate sa va jucati cu degetele, motiv pentru care este foarte important sa retineti si obiectul cu care va jucati, pentru a putea interpreta cat mai bine visul. Daca visati ca va pierdeti un deget in realitate se poate sa o apucati pe un drum gresit.

Daca in vis va apar degete foarte mari inseamna ca veti dori sa obtineti ceva foarte mult, care este greu de obtinut, cel mai probabil imbunatatirea starii materiale. Degetele mari din vis nu simbolizeaza neaparat hotia ci faptul ca puteti sa profitati de o anumita situatie favorabila.

Atunci cand visati ca va taiati unghiile de la degete inseamna ca puteti trece printr-o perioada destul de grea in viata reala iar daca visati ca va murdariti degetele pe varfuri inseamna ca aveti dificultati in a va termina o lucrare deja inceputa sau ca unii oameni din anturajul dumneavoastra va cer imposibilul si nu-si dau seama cat de mult rau va fac.

Puteti consulta de asemenea si simbolurile pentru cuvintele „brat”, „degetul mare” sau „mana”.

degete

Atunci cand visati ca va taiati la un deget inseamna ca in realitate nu veti fi multumit de prietenii in care aveati incredere, deoarece acum va dezamageste caracterul lor si acelasi lucru prevesteste si visul in care aratati acuzator cu degetul catre cineva anume. Degetul din vis mai poate simboliza si sanatate buna, de durata, fericire in casa, insa atunci cand va taiati de tot un deget in vis, inseamna ca veti avea parte de nefericire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare moarte

Daca visati ca va doare un deget inseamna ca veti suferi de o boala pe sistem nervos iar atunci cand visati inele pe deget inseamna ca veti avea parte de castiguri banesti. Un deget lung si frumos in vis simbolizeaza si vanitate foarte periculoasa iar daca visati ca va lipseste un deget acesta reprezinta nasterea unui prunc in familie, iar daca visati ca aveti mai mult de cinci degete la o mana visul reprezinta faptul ca veti avea parte de fericire, de castig, de prietenie mare.

Mai multe degete de cat avem in mod normal in realiate, daca va apar in vis mai pot reprezenta si un mare castig, milostenia de care dati dovada fata de cei din jur, faptul ca oferiti mult si nu cereti nimic in schimb iar degetele taiate inseamna ca veti pierde prieteni foarte credinciosi.

Atunci cand te dor degetele in vis inseamna ca vei avea parte de o boala grava, de o mare nenorocire, trebuie sa te protejezi foarte mult iar daca vedeti in vis un deget care este foarte puternic, aceasta va da senzatia de putere, inseamna ca va trebui sa returnati o suma de bani pe care ati luat-o cu timp in urma insa cu foloase, pe care ati folosit-o in investitii de amploare, poate va achitati de datoriile la banci.

Daca visati ca va lipsesc degete, visul prevesteste de fapt nenorociri de proportii, boala, iar mai multe degete reprezinta si prosperitate, faptul ca veti avea noroc in tot ceea ce va propuneti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.