Interpretare vis in care apare diadema

0
864
Diadema Sursa: vacantaesoterica.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare diadema. Interpretarea visului in care apare o diadema este foarte diferita in functie de podoabele pe care aceasta le are si materialul din care este constituita.

In momentul in care visezi ca porti o diadema inseamna ca iti cunosti foarte bine latura feminina, indiferent ca esti barbat sau femeie, stii ca poti si sensibil/a, insa si puternic/a.

Diadema este insa si simbolul unor forte ale ratiunii pe care le constientizezi, iti folosesti intelectul la maxim pentru a putea ajunge la o implinire spirituala deplina, esti constient insa ca trebuie sa lupti mult pana la acel punct.

Pe de alta parte, diadema din vis este intr-adevar un simbol plin de misticism te folosesti adesea de farmecul tau ca sa poti ajunge pana la un punct de implinire, ori pur si simplu ca sa manipulezi oamenii sa faca pe voia ta totul.

diadema

Insa diadema din vis poate sa arate si faptul ca cei din jur iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie, nu te lasa la greu indiferent de atitudinea pe care o ai fata de ei. Poate simboliza si faptul ca esti o persoana norocoasa in general, mai ales pentru ca ai parte de oameni influenti si puternici in jurul tau care nu se sfiesc sa te sprijine in orice proiect pe care incerci sa il implinesti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o gasca

In cazul in care visezi o diadema decorata cu flori naturale inseamna ca vei avea parte de multa fericire in viitorul apropiat insa daca florile sunt trandafiri acestea se refera adesea la iubire arzatoare, la multa pasiune ce te asteapta in viata, daca diadema din vis este facuta din flori albe aceasta inseamna ca vei avea parte de multa noblete in viata, esti in general o persoana sincera si cei din jur iti raspund in acelasi mod, totul ducand la o implinire deplina pe plan spiritual.

Daca visezi o diadema din aur inseamna ca trebuie sa fii putin mai prudent cu faptele pe care le ai, trebuie sa incerci sa nu mai fii atat de mandru, chiar daca fericirea este mare, trebuie sa te gandesti ca te poti astepta si la lucruri rele.

Daca diadema din vis este de argint inseamna ca esti un om cu sufletul curat, nu nimic pe constiinta si nimic nu te face sa te intristezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.