Interpretare vis in care esti la razboi si tragi cu mitraliera

0
1423
Interpretare vis in care esti la razboi si tragi cu mitraliera

Interpretarea viselor in care esti la razboi si tragi cu mitraliera semnifica o schimbare de situatii in general sau niste conflicte aparute in urma diferentelor de opinie pe care le ai sau le vei avea cu cineva. Intotdeauna razboiul simbolizeaza impunerea unei opinii, chiar daca prin folosirea fortei, dar totusi ramane in principiu o impunere de viziune sau de idei.

Prin natura lui razboiul nu poate constitui un scop in sine ci mai degraba un mijloc cu ajutorul caruia modifici o stare de lucruri, obti ceva anume. La fel si in vis, razboiul simbolizeaza un mijloc, un mod de a ajunge la ceva.

Daca visezi o asemenea scena, ca esti la razboi si tragi cu mitraliera, inseamna ca in viata ta reala este foarte posibil sa traiesti o stare de conflict care poate sa fie un conflict interior, adica o stare de indecizie in mintea ta referitoare la ce tactici sa adopti in atingerea unor scopuri sau, la fel de bine, s-ar putea sa participi la un conflict de concepte sau moduri de a vedea realitatea in care sa fie implicate si alte persoane de pe pozitii opuse.

Datorita diversitatii acestui tip de vis este cel mai bine sa te rezumi la ideile de baza pe care le releva, pentru a limita cat de cat o simbolistica simpla si mai usor de decodificat a semnificatiilor pe care il ofera visul in speta.

tragi cu mitraliera

Faptul ca tragi cu mitraliera asupra cuiva in vis este un semn de avantaj tactic, un avantaj care presupune un ascendent asupra celorlalti, este posibil sa castigi teren in fata altora de pe urma unor expuneri mult mai interesante si mai bazate pe adevar.

Citește și:  Interpretare vis in care te vezi intr-un sicriu

Mitraliera in vis este un simbol al puterii superioare pe care o ai asupra unui inamic ipotetic, semnifica in acelasi timp si capacitatea de reactie rapida cat si puterea de replica, ceea ce inseamna ca in viata reala vei domina o situatie sau iti vei elimina un adversar cu ajutorul unei inteligente superioare, vei da dovada de mult spirit de observatie si profunzime in gandire.

Daca in vis reusesti sa omori un inamic este un semn e reusita, vei izbuti sa treci de un obstacol major sau sa iti elimini un dusman. Mai poate semnifica si reusita in afaceri, comunicare buna cu cei din jur si primirea de vesti imbucuratoare.

Daca esti ranit si vezi ca iti curge sange e un semn de dificultati majore care nu exculud absolut deloc posibilitatea reusitei tale intr-o anumita cauza ci reprezinta doar o etapa intermediara.

Daca in vis se intampla sa tragi cu mitraliera fara sa provoci daune vizibile adversarilor inseamna ca urmeaza ca in viata reala sa ai discutii si tatonari cu diverse persoane pe tema unui subiect controversat.

Visul in care te vezi luptand cu mitraliera undeva intr-un oras sau o localitate mai mica sugereaza dispute din viata reala pe care s-ar putea sa le ai cu grupari structurate ce reprezinta anumite institutii, firme, cluburi sau alte formatiuni organizate, dispute care la un moment dat s-ar putea sa ia si forme legale in justitie sau alte forumuri decizionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.