Interpretare vis in care apare un tren

0
2416
Interpretare vis in care apare un tren

Interpretarea viselor in care apare un trenAtunci cand visezi un tren inseamna ca primesti veste de plecare, daca visezi ca iei cina in tren inseama ca dorintele tale cele mai adanci nu s-au implinit, daca visezi ca te dai jos din tren inseamna ca vei avea parte de o criza sentimentala si in momentul in care visezi ca un tren deraiaza inseamna pentru tine faliment in viata reala.

Un tren in viteza reprezinta faptul ca esti o fire calma si multumita iar atunci cand visezi ca un tren pleaca inseamna ca perspectivele tale sunt luminoase si vei avea succes, mai ales ca ai capacitatea de a aborda cu multa pricepere problemele din viata de zi cu zi.

Atunci cand visezi ca un tren pleaca cu intarziere inseamna ca iti faci multe griji pentru sanatatea unei rude iar un tren care soseste in gara inseamna ca ai parte de o relatie sentimentala ori una profesionala foarte puternica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o racla

Trenul din vis mai poate insemna si faptul ca ar trebui sa te concentrezi mai mult ca sa ai rezultate mai bune, iar atunci cand visezi un tren de marfa inseamna ca indiferent ce probleme ai in viata acestea iti vor fi mai usor de rezolvat si de suportat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.