Interpretare vis in care esti prezent intr-un film pe care l-ai vazut

0
508
Interpretare vis in care esti prezent intr-un film pe care l-ai vazut

Interpretarea viselor in care esti prezent intr-un film pe care l-ai vazut se refera in general la aspecte pe care le-ai trecut cu vederea in trecut si care iti revin in atentie.

Daca visezi ca te uiti la un film pe care l-ai mai vazut si ai un rol in acel film atunci s-ar putea ca in viata reala sa te lovesti de aceleasi probleme sau aceleasi persoane, este nevoie ca de data aceasta sa actionezi altfel, sa procedezi dupa alte standarde, trebuie sa ai o viziune noua asupra ansamblului.

film in care apare un membru

Daca in realitate ai discutii neterminate cu cineva atunci o sa fie nevoie sa te reintalnesti cu acea persoana inca o data pentru a lamuri pentru totdeauna aspectele neclare.

De asemenea, daca ai vreo treaba sau vreo lucrare neterminata atunci visul este un semn ca este nevoie sa te daruiesti mai mult pentru ea.
Daca visezi ca te uiti la un film pe care l-ai mai vazut si chiar joci in el atunci este posibil sa mai fie o oportunitate care sa iti aduca o bucurie sau un castig.

In cazul in care te revezi intr-un film in care joci si tu este cu atat mai relevant deoarece se subliniaza importanta unui eveniment la care o sa participi, o sa te afli intr-o imprejurare pe care o sa fie nevoie sa o discerni cu maxima intelepciune si luciditate.

La fel de bine se poate ca sa recunosti in vis un coleg de munca si atunci s-ar putea ca in realitate sa ai o mica divergenta cu acea persoana sau sa ajungeti la un compromis in ceea ce priveste unele atributii comune de la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un idol

Daca visezi un prieten bun jucand alaturi de tine in film atunci in realitate nu acorzi suficienta atentie sau afectiune unei persoane apropiate sau din familie, trebuie sa iti revizuiesti atitudinea in acest caz.

filme

In alte situatii se spune ca a visa asa ceva reflecta pasivitatea cu care iti privesti viata trecand pe langa tine, ar trebui sa te implici mult mai mult si mai serios in activitatile pe care le ai iar in cazul in care nu faci nimic sau nu ai vreo activitate atunci este cazul sa te apuci de treaba si sa contribui si tu cu ceva la binele comun. Sau poate nu ar strica sa incepi sa profesezi intr-un domeniu care te atrage.

Daca visezi ca joci  intr-un film pe care l-ai mai vazut semnifica faptul ca trebuie sa te pregatesti pentru un rol intr-o actiune viitoare, o sa nimeresti intr-o situatie la a carei desfasurare sau rezolvare o sa ai un rol principal sau cel putin o sa ai un cuvant de spus. In acest fel subconstientul te pregateste pentru “ceva” cu care o sa ai de-a face in scurt timp.

De exemplu, daca in vis joci intr-un film in care vezi persoane cunoscute atunci sunt sanse mari ca sa te nimeresti intr-o activitate comuna cu acele persoane, daca visezi ca in film apar alte elemente si aspecte atunci in mod sigur in scurt timp o sa ai de-a face cu asemenea amanunte ce isi vor pune amprenta sau vor determina desfasurarea unei actiuni in viata reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.