Interpretare vis in care apare un arheolog

0
368
Interpretare vis in care apare un arheolog

Interpretarea viselor in care apare un arheolog. Atunci cand visezi un arheolog visul se poate referi la faptul ca vrei sa descoperi ceva, vrei sa afli ceva ce simti ca iti este ascuns sau ceva ce ai omis tu din imprudenta.

Arheologul din vis se mai poate referi si la faptul ca in curand veti primi o veste noua, fie buna, fie rea, insa veti intra in posesia unor informatii de valoare, ori pur si simplu incercati sa va dezgropati trecutul pentru a putea actiona in prezent.

Daca visati ca sunteti arheolog inseamna ca sunteti o persoana foarte minutioasa, atrasa in permanenta de trecutul tuturor, vreti sa stiti tot despre persoanele cu care interactionati, ca sa nu aveti surprize, nu va place sa fiti luat prin surprindere.

arheolog

In cazul in care visati ca dati mana cu un arheolog inseamna ca vi se vor incredinta o serie de secrete pe care trebuie sa le tineti si sa le paziti, sa nu le divulgati nimanui ori intrati in posesia unor informatii care va ajuta sa avansati la locul de munca sau sa fiti mai bine vazut in societate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mers

In cazul in care visati un arheolog mort inseamna ca totul va iesi la suprafata, nu vor mai exista secrete sau ascunzisuri in familie sau in grupul de prieteni iar daca visati un arheolog pe teren, muncind, sapand, inseamna ca sunteti in plina actiune de a deconspira ceva, vreti sa aflati miezul unei probleme care nu va da pace si veti reusi daca sunteti perseverent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.