Interpretare vis in care se urca pe tine multi paianjeni negrii

0
7071
Interpretare vis in care se urca pe tine multi paianjeni negrii

Interpretarea viselor in care se urca pe tine multi paianjeni negrii se refera in multe situatii la persoanele care te inconjoara si care ori iti sunt devotate ori planuiesc ceva impotriva ta.

Daca visezi multi paianjeni negrii care incearca sa se urce pe tine este un semn ca in realitate te simti amenintat(a) de actiunile cuiva, te temi sa nu interfereze cu afacerile tale. Visul simbolizeaza o teama primara fata de cineva care lucreaza in liniste si cu multa rabdare pentru un anumit scop, unelteste cu iscusinta pentru a-si indeplini unele scopuri neclare.

Daca in realitate ai o nesiguranta in ceea ce priveste o persoana din anturajul tau atunci banuielile tale ar putea sa fie intemeiate, s-ar putea sa descoperi niste amanunte uluitoare despre cineva, sau o persoana ti-ar putea da niste explicatii despre felul in care se comporta unii fata de tine.

Visul este un semn de griji in legatura cu afacerile tale pentru care iti faci ganduri permanente, iti este frica de faptul ca cineva te-ar putea fura.

In alte situatii visul in care se urca pe tine paianjeni negrii reflecta si o posibila inselaciune din partea unor persoane pe care s-ar putea sa le cunosti, este foarte posibil ca in scurt timp cineva sa incerce sa te convinga sa actionezi intr-un anume fel fara sa iti explice cu adevarat care este cauza reala sau pentru ce motiv. Daca in realitate duci niste tratative in afaceri sau in alt plan atunci exista posibilitatea ca sa te traga pe sfoara.

paianjan negru

In alte interpretari visul in care mai multi paianjeni se urca pe tine reprezinta momente in care o sa trebuiasca sa te gandesti foarte limpede la niste planuri sau metode de a actiona, simbolizeaza nevoia de a avea iscusinta in a atinge un obiectiv. In aceasta ipostaza se poate spune ca visul te anunta ca urmeaza o perioada de pregatire, o sa iti prepari cu grija retetele de abordare a unor personaje de la care vrei sa obti ceva.

Citește și:  Interpretare vis in care te-ai pierdut si nu mai poti sa ajungi acasa

Daca in viata reala ai probleme cu relatia ta sau in casnicie atunci o sa trebuiasca sa te abti de la comentarii inutile care pot doar sa creeze mai multe suspiciuni si sa stai sa te gandesti mai temeinic la felul in care o sa procedezi.

Visul in care vezi paianjeni negrii aduce cumva atentia si asupra unor castiguri pe care s-ar putea sa le pierzi din simpla neatentie, s-ar putea ca in viata reala sa treci usor fara sa observi niste oportunitati foarte bune.

Daca visezi ca se urca pe tine paianjeni negrii atunci este un semn ca in scurt timp o sa ai senzatia ca esti captiv(a) unor situatii aproape fara iesire, cumva ai nimerit intr-o ipostaza fara alternative sau in curand o sa nimeresti intr-una.

Visul face referire si la o relatie mai intima in care nu te simti in largul tau, este cazul in care cineva te sufoca, nu iti lasa libertate de actiune sau iti umple capul cu idei nefolositoare. La fel se poate presupune orice fel de imprejurare in care o sa fi lipsit(a) de puterea de a gandi sau actiona din proprie vointa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.