Interpretare vis in care apare un mire

0
7297
Un mire Sursa: miresenebune.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un mire. Atunci cand visezi un mire sau daca un barbat se viseaza mire, inseamna ca va gasi bani ori ca va avea nevoie de bani. Daca un barbat se viseaza nervos in timpul ceremoniei de cununie inseamna ca in realitate va trebui sa faca o serie de alegeri importante in viata, decizii foarte dificile. Totodata se mai spune si ca cei care viseaza un mire inseamna ca in realitate vor avea asteptari prea mari care le vor provoca dezamagiri de proportii daca nu se implinesc.

Un mire Sursa: miresenebune.blogspot.com
Un mire
Sursa: miresenebune.blogspot.com

Mirele din vis arata caracterul tau puternic si anume faptul ca esti in stare sa iti indeplinesti sarcinile, sa duci la final ceea ce ai inceput, te implici din punct de vedere social in viata comunitara, insa poate reprezenta si faptul ca esti un om conservator, te supui regulilor sociale, traditionale, morale si de toate felurile, nu iesi din cuvantul sefilor, esti un om umil si plin de conventii general valabile. Mirele din vis mai poate arata insa si faptul ca ai teluri prea inalte, planuri prea marete si acestea nu isi vor vedea realizarea ceea ce te va duce pe tine pe culmile disperarii, te va bloca din punct de vedere psihic, insa nimeni nu est vinovat inafara de tine pentru simplul fapt ca iti stabileti vise imposibil de atins,

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca mirele din vis mai arata si faptul ca vei avea parte de o viata furtunoasa alaturi de paretenerul pe care ti la-i ales, aveti mereu dispute, certuri, probleme, poate chiar din cauza banilor sau a copiilor. Daca visezi o mireasa insa, se spune ca vei avea parte de liniste, nimic nu te va face trist, toate iti vor merge bine, te bucuri de armonie si de respect in casa, ai succes pe plan financiar si esti impacat sufleteste, te intelegi bine cu toata lumea iar in casa totul este armonios.

Citește și:  Interpretare vis in care apare bucurie

Daca visezi ca mergi la o nunta de unde lipseste mirele sau mireasa inseamna ca fugi de responsabilitati, nu esti echilibrat, e posibil ca in iubire sa iti mearga bine insa sa duci mare lipsa de bani sau invers, daca visezi o nunta la care mergi iar mireasa nu are rochie de mireasa inseamna ca esti un spirit neconventional, iti place sa te opui parerilor generale, vrei sa fii independent, sa nu te mai lasi condus de nimeni, vrei sa progresezi, nu tii place sa ai sefi sau sa dai socoteala cuiva, deoarece si pe tine te duce capul suficient cat sa te descurci singur. Daca visezi un voal alb sau un voal de mireasa inseamna ca esti un om pur, sincer, cateodata poate prea credul, copilaros, naiv, insa voalul alb din vis mai arata si faptul ca esti novice in ceea ce faci, inca nu ai experienta suficienta si trebuie sa mai lupti, sa inveti mai multe si sa acumulezi mai multe.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.