Interpretare vis in care apare un restaurant

1
1544
Interpretare vis in care apare un restaurant

Interpretarea viselor in care apare un restaurant. Atunci cand visezi un restaurant aglomerat inseamna ca vei fi foarte inhibat, retras, nu vei mai vrea sa vorbesti cu nimeni, te afli intr-o perioada de izolare, mai ales pentru ca nu reusesti sa iti rezolvi dificultatile din relatia cu persoana iubita.

Restaurantul gol din vis prevesteste multe probleme in casnicie iar daca visezi un restaurant modest unde iei masa inseamna ca in general lucrurile vor fi calme in viata ta, nu vei avea probleme prea mari, intelegerea, pacea si armonia vor domni in casa si te vei intelege bine cu persoana iubita iar copii te vor respecta si asculta mereu.

Atunci cand visezi ca esti intr-un colectiv cu prieteni buni sau cunoscuti mai putin apropiati, va aflati intr-un restaurant si achitati nota impreuna inseamna ca in realitate vei auzi foarte multe vorbe rele csi critici care te vor supara, nu iti va conveni sa fii luat in vizor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un astronom

1 COMENTARIU

  1. Eram invitate mai multe doamne pe care nu le cunosteam la masa undeva erau mese cu fete de masa albe apretate si pe o alta masa erau platourile cu fripturi, pe unul era un purcel afumat din care se taiase partea din spate deja, lipseau catweva felii de sunca si ma asteptam sa fie friptura. Cand colo, acela s-a ridicat si a… fugit! Dar asta fu in prezenta secretarului primariei orasului meu. Iar inainte am fost leata de primar cu masina institutiei, neagra si am calatorit cu ea in spate, primarul a condus, nu vedeam nimic, nu stiam unde merg, dar mi s-a propus sa fiu secretara primarului care cica era nou, de la casa de copii. Era tacere, am remarcat ca lipseste din anturaj cineva cu umor si mi-am adus aminte de un amic ce mitralia bancuri, numai ca acela este decedat in realitate, au crezut ca il propun pt postul de sofer. Nu m-am gandit la asta, mai ales ca era de fata soferul primarului ce spunea ca dpa felul cum vb as putea sa il inlocuiesc eu din functia de secretar. Atunci mi s-a propus sa fiu secretara primarului. Insa urma sa fiu angajata la o mina si delegata la primarie, dar in realitate mina este inchisa. Apoi faza cu invitatia la masa, in care fuge friptura afumata. Nu stiu ce ar insemna, mai ales ca la un moment dat primarul- necunoscut, a venit undeva in spate in timpul calatoriei si masina desi rula nu avea la volan pe nimeni, apoi eram in fata pe scaunul de langa primar si acesta si-a apropiat obrazul de gura mea, dar nu l-am sarutat, nu m-a atras, nu stiu de era test, ce voia nici cine era. Secretarul insa imi e vag cunoscut, statura i-o cunosc din vis si ceva ce e caracteristic fiintei sale, dar nu il pot asocia cu un nume, sau sa ii dau o identitate. Cred ca cineva delega fapte rele contra unor fiinte unui tanar de la casa de copii, un transfer de culpe. E urat, dar se practica frecvent de marii cunoscatori ai energiilor, iar secretarul-sofer era cred omul priceput la curatarea energiilor alesilor. Comic e ca a fugit porcul afumat in prezenta tipului instruit pe manuirea energiilor. A fugit napasta? Parca asa ar fi. Asa sa si fie! Iar dimineata am perceput o alta prezenta energetica, a falsei mele surori vitrege. Acum era pt mine, era pt ea? Ambele am fost constranse sa fim in situatii de lipsa vointei, a liberului arbitru, ni se impusera destule pt a le fi bine altora, iar ei i se clarifica recent situatia gratie unor interventii esoterice de varf, bunavointa Fiintelor Superioare carora le multumesc din inima, Adorate fiti cum vi se cuvine, Forte Benefice Hinduse. Iubita profund fie Zeita Mama a Universului, in toate manifestarile ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.