Interpretare vis in care apare dinozaur

0
237
Dinozaur Sursa: blog.likeit.ro

Interpretarea viselor in care apare un dinozaur. Atunci cand visezi un dinozaur inseamna ca ai o atitudine depasita si visul te sfatuieste astfel sa renunti la obiceiurile tale proaste, la gandirea pe care o aveai in trecut si care acum nu-ti este de folos. Atunci cand visezi ca esti urmarit de un dinozaur inseamna de fapt ca temerile tale nu mai au nici un fel de fundamente si poti trai linistit, chiar daca problemele mai vechi inca te bantuie.

Dinozaur Sursa: blog.likeit.ro
Dinozaur
Sursa: blog.likeit.ro

Dinozaurul astfel reprezinta un fapt din trecut, un eveniment care te-a marcat profund si care te- facut sa suferi, te-a traumzatizat, motiv pentru care acum esti cu ochii in toate directiile ai grija la toata lumea, te feresti, esti mereu precaut, posibil foarte panicat, predispus la o stare de grija continua, de anxietate, de teama. Cel mai adesea dinozaurul apare in visele copiilor, insa in acest context el este pur simplu o imagine a monstrului sau a „omului rau” de care parintii le tot povestesc. Insa ei mai pot visa si atunci cand se afla intr-o schimbare cand trebuie sa mearga in prima zi de scoala spre exemplu, temandu-se de necunocut.

Din punct de vedere psihologic, visul in care apare un dinozaur avertizeaza asupra faptului ca aveti un caracter care nu este tocmai pe placul celor din jur, e posibil sa fie vorba chiar si de un fel de a gandi mai vechi, o conceptie total eronata asupra unui aspect. Se mai spune ca atunci cand visezi un dinozaur care te urmareste inseamna ca ti-e frica sa nu fii inutil in fata unor oameni, sa nu te ia drept incapabil de a savarsi un proiect sau de a face fata unei situatii, insa poate sa simbolizeze si faptul ca te urmaresc niste ganduri din trecut, unele amintiri nu-ti dau pace, te tot macina si te chinuie. Daca visezi un dinozaur la un muzeu acesta simbolizeaza si faptul ca e posibil sa va afceti noi prieteni, sa aveti multe interactiuni sociale placute si bizare in acelasi timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here