Interpretare vis în care apare dinozaur

0
8095
Interpretare vis in care apare dinozaur

Atunci când visezi un dinozaur înseamnă că ai o atitudine depășită și visul te sfătuiește astfel să renunți la obiceiurile tale proaste, la gândirea pe care o aveai în trecut și care acum nu-ți este de folos. Atunci când visezi că ești urmărit de un dinozaur înseamnă de fapt că temerile tale nu mai au nici un fel de fundament și poți trăi liniștit, chiar dacă problemele mai vechi încă te bântuie.

Dinozaurul astfel reprezintă un fapt din trecut, un eveniment care te-a marcat profund și care te-a făcut să suferi, te-a traumatizat, motiv pentru care acum ești cu ochii în toate direcțiile, ai grijă la toată lumea, te ferești, ești mereu precaut, posibil foarte panicat, predispus la o stare de grijă continuă, de anxietate, de teamă.

Cel mai adesea dinozaurul apare în visele copiilor, însă în acest context el este pur și simplu o imagine a monstrului sau a „omului rău” despre care părinții le tot povestesc. Însă ei mai pot visa și atunci când se află într-o schimbare, când trebuie să meargă în prima zi de școală, spre exemplu, temându-se de necunoscut.

Din punct de vedere psihologic, visul în care apare un dinozaur avertizează asupra faptului că ai un caracter care nu este tocmai pe placul celor din jur, e posibil să fie vorba chiar și de un fel de a gândi mai vechi, o concepție total eronată asupra unui aspect.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cocor

dinozaur

Se mai spune că atunci când visezi un dinozaur care te urmărește înseamnă că îți e frică să nu fii inutil în fața unor oameni, să nu te ia drept incapabil de a săvârși un proiect sau de a face față unei situații, însă poate să simbolizeze și faptul că te urmăresc niște gânduri din trecut, unele amintiri nu-ți dau pace, te tot macină și te chinuie.

Dacă visezi un dinozaur la un muzeu acesta simbolizează și faptul că e posibil să vă faceți noi prieteni, să aveți multe interacțiuni sociale plăcute și bizare în același timp.

Visul în care apare un dinozaur poate fi un simbol puternic, adesea legat de sentimente de putere, dominație sau frică primitivă. Un dinozaur în vis poate sugera că te confrunți cu aspecte ale personalității tale care sunt primitive sau incontrolabile.

De asemenea, poate indica o situație sau o emoție care pare a fi prea mare sau prea intimidantă pentru a fi gestionată. Pe de altă parte, un dinozaur prietenos sau protector în vis poate reprezenta o forță puternică în viața ta care te ghidează sau te protejează.

Reflectând la comportamentul dinozaurului și la reacțiile tale în vis, poți obține indicii valoroase despre propria ta forță interioară și despre modul în care te raportezi la provocările vieții. Pentru o perspectivă mai largă asupra viselor cu dinozauri, îți recomand să consulți și articolul nostru despre a fi printre dinozauri aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.